Jump to content
Poweramp
YaraviRangel

Issues with Equializer Config Android 9

Recommended Posts

  • Poweramp V3-build-822-uni
  • Huawei Nova 3 (PAR-LX9)
  • Android 9.0
  • Stock Rom EMUI 9.0.0


Hi, I have some problems with Poweramp v3 build 822 on Android 9, I have 2 devices, one has Android 8 and another Android 9, both devices with Poweramp V3 Build 822, but the device with adroind 9, has some problems, the EQUALIZER, TONE and LIMIT do not save the configuration after closing the application (The buttons always turn off, after close the app, and doing it manually is a pain), only in Android 9, the other device (Android 😎 works perfect with the same version of Poweramp.

I save a test eq-presset but it does not work, it always restarts when I open Poweramp again, I try to delete all the data, uninstall the PowerampUnlocker, uninstall the trial version of Poweramp, I try reinstalling everything again ... but it does not work. My opinion is, Android is 9 is the fault, can you fix it? It's a very annoying bug, and I can not go back to Android 8 on my device. 

Thank you.

ANTES.jpg

DESPUES.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Equalizer can be disbled per specific outputs, so go to the output settings and reenable it, if needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not Works, I tried all outputs one per one 😢
when i close Poweramp, and open again, the config has been reset.
this only happens on android 9, on android 8 the config is saved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, same here, when I open Poweramp, turn on eq and tone, then close and open again, eq and tone does not stay turned on. And yes I tried to save and reset, does not work.

  • Poweramp build: v3 842
  • Xiaomi Pocophone F1
  • Android 9, MIUI for Poco, 10.3.8, stock.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, HoodedMan said:

Hey guys, same here, when I open Poweramp, turn on eq and tone, then close and open again, eq and tone does not stay turned on. And yes I tried to save and reset, does not work.

You can enable EQ saving per output device, check Settings > Audio > Output > (choose your output method and tap on the settings cogwheel) and disable "No Equ/Tone".

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been having this problem for a long time since February.   I have my presets saved the way I want them  but the eq or tone buttons turn off on their own sometimes.  I even  resaved the presets and later it does it again. I'm using the $Yaps $ skin if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...