Jump to content

Shutter sound while listening music on Poweramp music player


Pankajk5
 Share

Recommended Posts

On 1/31/2021 at 9:07 PM, Pankajk5 said:

@andrewilley it's actually kind of duck beep sound kind of. Difficult to explain.but I will try when this issue comes again.

I changed buffer size but nothing changed. Also when I try to increase or decrease the volume I get the same problem.

Edited by Pankajk5
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, andrewilley said:

I'd reset audio output back to defaults, or even clear app data and let PA reset itself to initial settings. Make sure you backup Playlists etc before doing that though.

Andre

You were absolutely right. Now I don't hear any duck while increasing or decreasing volume after resetting Amp. If I get any more issue, will update you the same .

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, maxmp said:

@Pankajk5 can you please post your Audio Info (when the issue happens, i.e. when you're using your headphones/BT or speaker). In any case Poweramp doesn't have shutter sounds, it can only beep in response to headset button presses and this is disabled via Settings / Headset/BT / Beep. Thanks!

@maxmp I am very well aware about beep which is not supposed to be part of that . I am sharing the audio info.

This issue happens sometimes while listening songs also. But for lowering or increasing volume and notification, it happens all the times. 

 I have been facing this problem for a long time. Please I need urgent help it is really spoiling my music experience.

 

Screenshot_20210208-120036__01.jpg

Edited by Pankajk5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, maxmp said:

Thanks for the screenshot, seems quite standard. Can you please capture a video of the sound, especially if volume change sound reproduced easily. (You can share it with gpmaxmpz@gmail.com). Thanks!

@maxmp okay I could able to capture video with issue. I will inbox you in 5min.

Edited by Pankajk5
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, maxmp said:

@andrewilley I reproduced issue on similar device and Hi-Res (even on 48kHz) helps with the issue. This is also resolved on the newer OnePluses (7+).

@maxmp This seems to be working. @andrewilley I was not using Hi-Res before. I like audio without Hi Res enabled. Anyway I am left with no choice instead of using it.

Edited by Pankajk5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...