Jump to content

Chromecast Audio


Dan1973
 Share

Recommended Posts

Yes it connects and it shows its playing on the phone screen. It's a Sony Xperia 10 ii running Android 11. It's been working no problem but now it gives the connect noise but when you play a file it shows it on the screen playing but no sound. It's the Chromecast audio disc like in the picture (I tried swapping it out for a tibo bond 3 but should not have bothered. A load of rubbish. So reverted back to the Chromecast)

Link to comment
Share on other sites

Well the whole issue of using PA was because Sony music player stopped playing files to Chromecast. I then only this week took away the Chromecast and replaced it with the tibo bond 3. This had a LAN connection and could play local files from the USB on the back. It was a massive disappointment so that's going back. Now I have put the Chromecast back it's not playing back. 🙄

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I've not been able to cast to either Google Home mini nor the TV Chromecast for months now. Get the connected sound and then the visualiser in PA app looks like it's playing for about 4 seconds but then endlessly returns to the start of the track. Track timer doesn't progress. Tried uninstalling and reinstalling. Increased buffer size. No joy.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...