Jump to content
Poweramp
lasse

Album art not changing when changing tracks

Recommended Posts

But only one time after opening a track with new album art (kind of). I'm on alpha build 703, on a Samsung Galaxy Note 3, Android 5.0. Bit hard to explain, but let me elaborate:

If I open a track from an album, then open a track from a different album by the same artist or any album by a different artist, the album art will be stay the same. It doesn't update from the previous track. It uses the album art from the previous track. 

However, if I open a track from the same album again first, and then open a third track from a different album by the same artist or any album by a different artist, it will change the album art correctly. 

So this is kind of like an "every other time" type thing. Because if I open 3 tracks from one album, then open a track from a different album, the album art won't change. But if I open 4 tracks from one album, then open a track from a different album, the album art will change correctly. And so on, every other track it works and doesn't work. 

And obviously if I open a track from album A, then open a track from album B, it won't change, but then it will change correctly if I open another track from album B.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen some art lag issues in the alpha-tests too, but given that the next release will have a completely new user interface I think we'll have to wait and see how that behaves.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

The whole user interface is being rebuilt for the next beta release so the code will be completely new. Hopefully minor bugs like this won't have been accidentally cloned over! :)

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×