Jump to content

hypomaniac-eric

Approved Members
  • Posts

    302
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Downloads

Poweramp Knowledge Base

База знаний Poweramp

Poweramp知识库

Poweramp Equalizer Knowledge Base

База знаний Poweramp Equalizer

Everything posted by hypomaniac-eric

  1. I knew about it for a long time since that feature came out. It's wonderful!!!
  2. My battery issue seems to happen no matter what screen I'm on so far. I usally keep in on the Main? Screen (playback) as in the one with the big album cover and buttons. Is that the main screen? Many times I don't even look at the screen as i turn on the bluetooth headphones connect and it starts playing and I"m doing yardwork or projects.
  3. I listened to music for all afternoon and by 4pm my phone was down to 11%. Usually my phone is at 20% by 11pm or so during that kind of usage. I'm really frustrated about it. It's a Galaxy S9+ in case you didn't know.
  4. My power drain started Wednesday of last week and i didn't alter a playlist till last Monday. I don't think I had non-file based playlists before that. Unless some file-based playlists got imported from a different app.
  5. I normally use m3u playlists synced with musicbee. I however did add some songs manually on the phone to one of those playlists a few days ago. Not sure if it coincides with the battery drain though. I think the battery drain was several days before that though.
  6. I don't understand why i need to change settings now after not having this problem on this phone with this app. I haven't looked into changing the settings yet and the CPU is still draining the battery when using Poweramp. I use bluetooth when i do. It drained really fast yesterday and today. I'm going out of town Saturday so if there's no fix that works then I'll have to use a different app on my phone so I won't have a dead phone when I need it the most. I hope you can figure out what the problem is. I really don't understand why it just started since over a week ago. There was an update before it started happening so i dont' know if it was because of the Poweramp update.
  7. I'm having severe battery drain the last few days while listening to music with the Bluetooth headphones. I was busy woodworking and should've had at least 50% battery left and then noticed I was at 1%!!! Today it's doing the same thing. I rebooted the phone and charged it to 63% and in an hour of listening to music it was back to 15%. The CPU usage is full blast as well during these times. I hope this gets fixed soon!!! thank god I'm not on an out of town trip and needing to use the GPS and hotspot.
  8. I've been having this problem for a long time since February. I have my presets saved the way I want them but the eq or tone buttons turn off on their own sometimes. I even resaved the presets and later it does it again. I'm using the $Yaps $ skin if that helps.
  9. Sweet!!! I have settings for the car, two headphones, and two speakers so automatically switching would be awesome!!!
  10. Sweet!!! I'm glad you got that fixed. I still hope for a feature in Poweramp to have multiple custom presets for the skins. Then i can save different color configurations for quick access.
  11. I noticed the Aurora skin hadn't reset lately after updates. I didn't know that it was a bug and that it was fixed on your skins.
  12. I had my tablet go from 100% to 7% in 2 days while plugged in the whole time. Looking at GSAM it appears the Poweramp was using about 54% of the battery. I restarted and still no good. I shut down the tablet and charged it over night and then started it back up and so far so good. I don't know why it was doing this out of the blue but at least it's fixed for now. I have used Poweramp for years and years and never had that happen before. I see this thread and see others having the same issue. The tablet is a Samsung Galaxy T S 8.4. Marshmallow is the newest Android it will take.
  13. Sweet!!! I downloaded about 10 different 80's pop music cliparts!!!! Now to figure out what i want to use!!!! lol. Going to look for other Genres too!!!
  14. Now that we have skins that are quite customizable, can we have a feature to save profiles or custom skin settings to back up to make it easier to go to our favorite settings? After skin updates the settings get reset and it's tedious and time consuming trying to get it set back to what I have had it. And quite annoying. And a way to back up and restore when moving to a new phone or reset phone?
  15. Oh i see the APEv2 tags you're talking about under "tag inspector" in musicbee. It's the MP3Gain tags. I'm not sure what's invalid about them though. I use MP3Gain on all my music. Also started using the replay gain too. I haven't decided if replay gain is better than MP3Gain or worth switching 40GB of music over to.
  16. I'm so glad you took notice since i didn't think to tag you in the post. I'm glad you are figuring it out. What did you use to analyze the file to look for invalid blocks? I wonder if Musicbee can fix the files? If not I can always rerip them. Probably save these ones for testing purposes of course.
  17. here you go. https://drive.google.com/open?id=1p8XSRIsfO7BgpFm-j-7cWQ-dqTSvULql https://drive.google.com/open?id=1oOEj6-8o_LTrtU7p-PNyFXGLRQdcAlQn here's two songs. If i go from "what the hell" to "Push" then when "Push" comes on I hear a data chirp skip sound everytime i recreate the situation. skip to the end of What the the hell and then let it change on it's own. "Auto-advance Fading" is set to "No Fading". So i guess I don't have crossfade on. it also does the same then when going to the next song after Push. and so on. Funny thing is when i skip back to restart the songs it doesn't do this.
  18. Yes i can. I have to catch them again to see which ones for sure. I don't know if i need to re-encode them or what. But I never had a problem before with them in the last several years of using them.
  19. thanks for the info. No I haven't played with the settings but it wasn't a problem until last feb or march. and it seems to be certain songs or albums. I have crossfade on. I've been using the same default settings on this phone and the last phone with Poweramp. This doesn't sound like that kind of skipping. In the past when the audio cut out changing the buffering fixed it. But this is more like a glitch. that sounds like a chirp. I can play through hundreds of songs and no problem but handful of songs or albums has this problem.
  20. For several months since late winter I have been having problems with some mp3 songs skipping when changing songs on Poweramp. I don't know if it's the end of the tracks or the beginning. It sounds like when a CD skips. I checked the songs on Musicbee on my computer and they're fine. So I don't know if they're corrupted or if Poweramp has a bug. But I've went from a GS7 to a GS9+ and resynced everything many times.
  21. anyone have issues with the music stopping while using the camera to take pictures on the Galaxy S9+? I've been having that happen lately. Real annoying. Not sure if it's Poweramp specific. Others on my thread on Android Central forums say they don't have that problem with other music players and a few said they don't have that problem with Poweramp.
  22. I was having the same problem . I had to save the tone controls in my presets. I am told that at some point Poweramp V3 was changed so the tone controls are part of the EQ presets. Also they're disabled when using the internal speaker so if they're not in your presets they don't come back on when using other speakers or the headphone jack.
  23. I noticed the widget 4x1 is not working right. Since the update it wasn't changing with the songs. So i deleted it and re-added it. Then it worked but then i changed the custom settings and now it won't show the proper background. It's just missing like it was turned off. No matter which background setting or even font setting doesn't matter. It's the same font no matter which font it is except for one of the fonts. I tried default presets and it wasn't any better. Is this a known issue?
  24. I only use bluetooth or wired connections. Tried it now with bluetooth headphones and it was fine. When i was testing the presets earlier I think i was using the built in speaker. Could be when I click play but the bluetooth isn't connected yet, that's when it gets turned off.
×
×
  • Create New...