• Announcements

    • andrewilley

      Poweramp v3 Project Update   04/24/2017

      As you may be aware, the Poweramp developer has been working hard on an updated material design user interface for Poweramp v3 which required a full ground-up rebuild of the code and is taking some time to get to a beta-test stage. See the forum thread for more details and to discuss.    

Search the Community

Showing results for tags 'bugs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp v3 Discussion & Testing
    • Feature Requests
    • Bug Reports (Poweramp v3)
    • Bug Reports (Poweramp v2)
    • General Poweramp Chatter
    • International
    • Developers Area

Categories

  • Latest Releases (plus archives)
  • INTEL Chipset Versions
  • Other Downloads
  • Alpha Test Builds of Poweramp v3

Found 12 results

  1. I have Poweramp 2.0.10 build-588 (the latest version of Poweramp 2 available on Google Play) installed on my Moto G 2015 running stock Marshmallow (I believe fully updated as well). My bluetooth headset is an Audio Technica AT-PHA50BT (listed on their site as a bluetooth amp) with apt-x support, with the usual three-button playback setup (previous, play/pause, next). After my bluetooth headset is connected to my phone, music playback is ok, and of course I can control playback on my phone, but the bluetooth buttons are completely unresponsive — even play/pause doesn't work! Yet all three buttons work when I play music and video on Spotify and VLC. As sort of a last resort, I've tried resetting Poweramp entirely (going to Android system preferences -> apps and clearing the app's storage), but to no avail. I also have an Asus Zenwatch 2 (an Android Wear smartwatch) connected to my phone at all times, and music control (play/pause, previous, next, volume up/down) from the watch doesn't work as well, so I'm guessing it's an issue with the way Poweramp is communicating with Android's bluetooth A2DP service? I've tried resetting just about everything (headset, watch, Poweramp, everything short of a hard reset of the phone itself, although I don't see why I'd need to do that since I got it fresh just a few days ago), and playback controls still don't work at all. Please help. EDIT: I might add that my previous phone was a Sony Xperia Z3 Compact, which I had for about a year and a half, and bluetooth playback control used to work properly but suddenly just stopped working about three months ago, I have no idea why, but I never tried troubleshooting the problem. Also, I acquired my headset before I bought my smartwatch, and these two had no issue regarding playback control for about half a year, but suddenly bluetooth playback control both stopped working for no apparent reason (music still played ok through the headset, it's just that I have to pull out my phone to control anything)
  2. Using Android 6... Zmax Pro ANYWAYS right here are some bugs I encountered If I skip tracks really fast the app crashes If I finish a song as in the first song and go by back to it over and over again it's now the 2nd or 3rd song in the list like it reshuffled If I leave the app and look at the widget the track counter will be at one then I goto sleep now it's at 2 or even higher THIS MAKES DOLBY AUDIO STOP WORKING COMPLETELY not a big deal I use DVC but still Sometimes the album art isn't right there it's in the corner or something and yeah this isn't a bug but if you turn on fade away controls and I'm skipping tracks it'll fade too quickly that's annoying And who knows maybe this isn't a bug but sometimes IT LOADS like I'll select a track sometimes and it won't move and the virtualizer will repeat the same motion (Is that the load screen lol) JUST SOME STUFF THAT BOTHERED ME OR DON'T FIX IT IT'S ALRIGHT
  3. Hi, Let this be quick, i tried everything, every option, the list shows filenames, which is cool, so does the player ui, but then. The widget, and when I search for album cover myself, it doesn't include the numbers in the song name. For example : 3000 Miles will show up as miles - artist name And 2am- artist will show as am-artist And, I don't how the Id3 tags, I even make sure they are deleted, cause I find them annoying.
  4. Phone model : Sony Xperia XP Android version : CyanogenMod 13/ Android 6.0.1 Poweramp ver. : Latest alpha build Bug short description : New music copied on card is not showed in player Long description : I coppied new music(about 50 songs) on my SD card and started a new rescan on Poweramp to find them there. It does rescan it, it finds them , but they dissapears after 1-2 seconds. I need to fully wipe my Poweramp data to see all the songs. Can be somehow get solved? It's annoying because , i have the same issue on my non alpha version , that's why i have signed up for alpha, but the bug is still there.
  5. When i add songs at least 30 or more than it. Poweramp cant show me that songs. Auto rescan is eneble, i press rescan but it cant display new songs.
  6. Under 5 seconds of pausing the music, if Poweramp is cleared from recents would cause it to run in the background for hours. But if it is left in recents after pausing music & leaving the app unopened for 5+ seconds it eventually stops its background process and then it can also be cleared from the recents tab. I don't know if this is a known bug or not but needs fixing. Also this extends to all versions of Poweramp including the non - alphas
  7. When I try to add a song or songs to a playlist that hasn't been loaded, Poweramp would delete the current playlist content to add only the new ones. I have only tried it with File-based Playlists. You should add a feature to load the playlist prior adding new songs.
  8. SAMSUNG Galaxy S6 Active SAMSUNG MEGA GALAXY View tablet GALAXY tab E 8" Installed on all the above however the advanced audio features on the Mega and S6 keep me listening to these primarily. I've been testing for months now - exploring features and familiarizing myself with this build I am so far incredibly impressed and find myself addicted to listen to all my music now with only this player all other interfaces seem to fall short so first off I'm impressed and I think you've done a tremendous job here. I've noticed a few bugs: - has anyone noticed how the track/album info will sometimes populate with correct info on some scans but after rescans will show less info or untitled or unknown. ..... it's frustrating as the previous pre-beta version never had this issue with same files . I've played with the played with the settings and have also reset to default with no affect it just seems to be a random issue. I've also seeing others having similar issues and so I'm wondering now if it's something that's a known bug or if there's something that I'm missing. - I also have another issue this is I also have another issue this is actually a serious concerned because there seems to be a random set of numbers under my folders / scanners directory that I've emailed to the developers and they frankly don't have any idea what it is so I'm going to post it here with a little picture and I'm curious if anybody is having the same problem and I'm also going to post it as a separate single bug issue I think it's important enough to do that please get back to me or respond if you have any idea or having the same problem. https://drive.google.com/file/d/0ByH3-PQp5bl5MndESHpxVEQ2Tms/view?usp=drivesdk
  9. I am running the latest beta build of Poweramp, and these are some bugs I have noticed. I am running on a LG G Stylo (A low end device that has run Poweramp flawlesly). While playing music, mainly in podcasts, the sound slows down to the lowest possible playback speed about 6-7 minuites in. With the lockscreen built in to the application, I have noticed that certain Album Art appears stretched twoards the top of the screen. The visualizer works great, except for random times when it freezes up for 5 or 6 seconds then resumes. Thank you for reading through this, and I would appreciate some feedback as this is my first post. -Twist3r
  10. Hello. I am writing from Argentina and I'm using a translator to practice questions. forgiveness. I have the Poweramp app payment longtime and recently actualize by samsung kies to version 4.4.2 kitkat (I have a smarphone Galaxy S4) and since the install note that at times the music skips (stutters). The truth is very annoying and I would like to know if this happened to one, or if I can help. Thank you very much for reading. Greetings. Edit: I just realized I had the shareware. not that it happened, but had also. When I upgrade maybe, or whenever the cel and reinstall, I did not completely. Now I have the full version. see if it does or not. fingers crossed .. Poweramp version: 2.0.9-build-558-play (version completa) Phone: Samsung Galaxy S4 (GT-I9500) Android: 4.4.2 (Kitkat Oficial))
  11. Hi everyone, Under the Settings -> Look and Feel -> Menus path, the option to place the Action Bar on the bottom of the screen does not work. The option is entitled: Bottom Action Bar - Action Bar at the bottom for Equ./Folders/Lib. screens Whenever I select it, a check mark appears in the box indicating that it's selected. I go back to the main screen and it remains at the top. Any ideas? I've loved the convenience of having the Action Bar at the bottom of the screen as it makes access to the necessary options quite simple. I look forward to your assistance.
  12. Hi, I have purchased Poweramp on Google Play in the past. My phone recently decided to work again, and I updated everything. I put a new SD card in my phone, and hit Full Scan on Poweramp. About 3/4 way through, Poweramp restarted, and told me to buy the Unlocker. (This also happend when I tried to use the app's "Get Support" function) Poweramp-Full Version 2.0.9 build 534 Galaxy S2 Skyrocket - Android 4.1.1 Stock, Rooted