Jump to content
Poweramp

Zelda7

Approved Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Zelda7

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. It's a Wiko Tommy 2 with Android 7.1 Nougat.
  2. Hi ! I have a new phone (temporarily) and I installed the latest Poweramp on it (I have the full paid version), however in the last few days, two times Poweramp shut down while I was listening to music. When I open it again a message says something like "Poweramp was probably killed by a battery saver on your phone, check settings" ... but I've checked, the battery saving isn't activated on my phone. Do you know what can make Poweramp to suddenly stop playing ? Thanks !
  3. Well honestly I went back to the previous version and the scrobbling works fine... I guess it's just their fault on the new version. Maybe someday I'll try again with V3 using Simple Lastfm as you say
  4. Hi ! My Poweramp has been updated to V3, doesn't seem very good (I hate the skins/interface) but I guess I'll get used to it. However, something really bothers me: with this new version, the scrobbling with lastfm seem to SUCK a lot. I activated it as usual, using the lastfm app, but hell, it almost doesn't scrobble anything, sometimes I see the lastfm icon on top screen saying the song will be scrobbled, but it just disappears on the next songs. Listened to an album just now and just one track out of 10 have been scrobbled. This is awful, did anyone has the same problem with the new version ?
  5. Hum, interesting. I may try the test version too, but I've heard that lastfm scrobbling doesn't work if you upgrade... a real shame!
  6. Hi, I have a minor problem concerning Poweramp (V.2). Sometimes the music "jumps" when I play a song. It's very quick, the music doesn't stop for a second or more, it last only a few milliseconds but I can clearly hear the quick pause during the song. It appears very randomly and not very often but it is still annoying. Let's say I have this jump at least once when I listen to a whole album. Is it normal ? I only seem to notice it now but maybe it was here the whole time (I use Poweramp about for almost a year now). I tried to uninstall et install Poweramp again but that doesn't fix it. Or maybe the problem comes for some of my other applications running in the background and causing the playback to jump a bit from time to time... I can't tell, so if any of you have an idea, you are welcome !
×
×
  • Create New...