Jump to content
Poweramp

Timtropolis

Approved Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Timtropolis

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

383 profile views
  1. A follow up to my post regarding Album art. I am now able to download album art when I long press on the area where the album displays. However, when I do this, I need to advance to the next song and then back in order to see the album art work. This occurs in both File and Playlist modes. Andre had made mention in a previous post that this was an older bug/issue so not sure if that's being addressed or not. Another issue is that when I rotate my phone to either landscape or portrait, this action causes the artwork to disappear. I have to advance the song and then back to get the album artwork to show. Other than that everything is working great. LOVE the new sound features, my music has never sounded better :-D Tim Running Poweramp on Note 4 w Android 5.0.1
  2. Good day Andre, Thanks for the suggestion. I did as you suggested that has worked (mostly) in both modes, Folder/Playlist. There are still times where the artwork simply won't show unless I skip forward several songs, switch to a different folder/playlist and then switch back, or just exit out of the app all together. Regards, Tim
  3. Tested the album art but still having issues. Using a Note 4 w/ Android 5.0.1 Issue is that I can select from a search or from my gallery, but the newly selected album art does not show. The "Poweramp" logo disappear so that tells me something is happening, but it just doesn't come up on screen. This happens in both folder and playlist. Now the interesting part, if I put my phone in idle/sleep and then push the power button to bring it up again, Poweramp shows up in my list of currently running aps and I CAN see the artwork there, even new stuff I've assigned. Just for the record, I have my Display settings set at Sow Album Art checked and have visualization disabled. -
  4. I downloaded Alpha 2 and wanted to give some feedback here since my issue deals with this. First off, I'm able to search, so when I long press on the album, I get results and can see album covers to select. I read Max's response about the servers and the ability to actually download the covers, so I'll give that some time. However, I'm still having a problem setting album art. I thought I'd do a test. I long pressed the album cover and pick from a couple of album covers have saved in my gallery. When I do this, I still am not seeing the album art change. The images are ones that I use for other albums on my phone so I know they aren't to big. This happens in both folder mode and playlist mode. Phone: Samsung, Note 4, running Android 5.0.1
  5. I downloaded Alpha 2 and wanted to give some feedback here since my issue deals with this. First off, I'm able to search, so when I long press on the album, I get results and can see album covers to select. I read Max's response about the servers and the ability to actually download the covers, so I'll give that some time. However, I'm still having a problem setting album art. I thought I'd do a test. I long pressed the album cover and pick from a couple of album covers have saved in my gallery. When I do this, I still am not seeing the album art change. The images are ones that I use for other albums on my phone so I know they aren't to big. Phone: Samsung, Note 4, running Android 5.0.1
  6. Andre, I actually have submitted this issue prior to Heather's thread so I didn't even see that. To your question, Yes, this is the same issue. Tim
  7. Greetings all, I'm having a problem with the album search functionality in Poweramp (both on 2.10, build 555 as well as the latest alpha version , 7.0). When I press down on the album and go into search mode, it searches for maybe 1-2 seconds and suddenly stops showing no result. This happens on wifi and mobile network settings. This problem started a few days ago. I've fooled around with the settings but nothing has worked. I upgraded to the alpha version to see if that would help but to no avail. I haven't installed any new apps in quite a while so its not that. Anyone else experiencing this? I'm really at a loss. My phone is a Samsung Note4 running Android 5.0.1 Any help would be greatly appreciated. TIA, Tim
×
×
  • Create New...