Jump to content
Poweramp

Mordachai

Approved Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mordachai

  1. Mordachai

    Newbie Questions

    I have a couple of issues with Poweramp on my android phone (Samsung galaxy stellar - Android 4.1.2). 1. Often the album art was wrong. So I went into settings, deleted the cache, asked for it to auto-download album art, and then went back to listening for a while. Now, most tracks have no art, and the few which do are totally and utterly wrong. I've got albums with images of a newspaper article! I've got songs with random web page icons. I redid the same "delete cache" and there was some point where I could see a list of possible art choices for the current tune. All of them were absurd. Why does it not use the art from MediaPlayer? And why if I allow it to download its own art does it come back with essentially random images off of the internet?! [update] The fiules are organized on a media card as such: SCH-I200\Card\Music\Adele\19\01 Daydreamer.wma \Music\Artist\Album\#no. track-name.wma 2. Just bought a 2014 Mazda3 with the blue tooth enabled NAV/Entertainment system. My phone and the NAV coupled easily. And they seem to re-couple eveyr time I start up the car (the NAV tells me when it syncs its contact list from the phone). However, something isn't working correctly with Poweramp syncing with the bluetooth subsystem. If I listen to music from Poweramp, then leave my car & take the phone with me, when I return the phone refuses to play/pause/skip/repeat from the NAV system's controls (which worked initially). This is consistent. So - get in the car - select the samsung phone as audio source, listen for a while, leave with phone, come back, and now I can't get the phone to listen to the NAV controls until I manually press "play" in Poweramp. I have tried making sure that I don't close Poweramp. no die. I've tried to intentionally close Poweramp. same issue. I've tried various setting choices for blue tooth in Poweramp (auto resume, don't auto-resume. Wait for full resync. Higher process priority. Don't unload the service on idle.) Nothing makes any difference. 3. Even before I deleted all of the album art from Poweramp, the NAV system never showed any album art (and the current position within a track doesn't update / track the song correctly). Any ideas?
  2. Mordachai

    Newbie Questions

    Doesn't send the art... Thanks for the link to how it decides. I think I need to redo the music from Media Player - completely wipe what I currently have and start over. These are .wma files - not sure if they store tags? I assumed that was an .mp3 thing. Maybe I need to redo my entire library as .mp3? I'm going to have Mazda upgrade the software on my NAV system in week or so - hopefully that will address the out-of-sync (non-responsive to bluetooth controls) issues. I hope!
×