Jump to content

Poweramp erroneously restarts title from the beginning


wayne_757
 Share

Recommended Posts

Hi,

I first came across the problem when my bluetooth switched to TA in my car but it is also 100% reproducible when I insert a digital USB to analog audio converter:

It plays a few milliseconds from the last saved position and starts playing from the beginning of the title.

Poweramp v3-build-882-arm64-play

Pixel 5/Android 11

Steps to reproduce:

1. Insert headphones

2. Start Poweramp and a song

3. Seek somewhere in the middle

4. Remove headphone

5. Insert again

 

Last processed comannds in the log:

==================
08:56:59.383 PlayerService onRoutingChanged
newDevice=usb oldDevice=speaker
==================
08:56:59.383 PlayerService reloadPipeline
 allowPlaying=true forceResume=false state after reload=2
==================
08:56:59.457 HeadsetPlugReceiver headset event
connection BT=false am mode=0
==================
08:56:59.457 HeadsetPlugReceiver RESUME
resume_on_headset delay=0
==================
08:56:59.457 HeadsetPlugReceiver headset event
connection BT=false am mode=0
==================
08:56:59.457 HeadsetPlugReceiver RESUME
resume_on_headset delay=0
==================
08:56:59.469 PlayerService RESUME
from HeadsetPlugReceiver resumePlaying 
==================
08:56:59.477 PlayerService RESUME
from HeadsetPlugReceiver IGNORED

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...