Jump to content

bmcandrew

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About bmcandrew

  • Rank
    Newbie
  1. Having a problem with the volume control buttons on my Bluetooth headphones. I can turn the volume up and down by pressing the controls on the actually phone. The problem is that I can only adjust the volume UP with the control buttons on my headphones. When I attempt to decrease the volume using the headphone buttons the volume bar goes down for 1 second then right back to where it was. I've tried rebooting but no luck. Running a Samsung Galaxy A6 8.0.0. This problem only happens in Poweramp. Pandora, Spotifiy etc are fine. I'll post a video after work to explain more clearly.
  2. This bug just started a few hours ago. First the good stuff: I noticed that now when you adjust the volume you get a drop down menu of different volumes which is cool. When I adjust the volume on the actually phone the volume increases in increments of 1 which is awesome...I like having that ability to adjust finite details like that. My Bluetooth (hesh 2 wireless) still adjusts by about 7 increments at a time, but that's ok. What I was really hoping when I saw this drop down menu was that I would be able to have the volume of Poweramp be different from the volume of my Bluetooth headphones (I feel like that was an option back in the day). Is that a possibility? Ok...on to the BUG. I can turn the volume up and down by pressing the controls on the actually phone. The problem is that I can only adjust the volume UP with the control buttons on my headphones. When I attempt to decrease the volume using the headphone buttons the volume bar goes down for 1 second then right back to where it was. I've tried rebooting but no luck. Running a Samsung Galaxy A6 8.0.0 Thanks for the help folks!!
  3. Having a limiter is great but it would be nice to be able to play with the parameters of it. And I would LOVE an onboard compressor!
  4. I have had quite a few bugs this week. At first the bottom bar that shows the artist now playing was always showing incorrect artist. That problem seems to have resolved as of today. Now some of my albums are forwarding to the next track halfway through each song. This only happens on some albums. Also, I'm just having a lot of audio issues. All my usual presets sound all out of wack. Usually I have the preamp right at 0, but now I have to roll it back to -4 or -5 to avoid distortion on anything with the slightest bit of bass. Rolling the preamp back that much takes all the bite out of the mix and everything sounds super dull now. The lows are sloppy and loose at times and the highs are screeching at times. Also, albums sound DRASTICALLY different from one another...to the point that I have to complete remix everything each time I change albums. I should mention that I got a new phone (Samsung Galaxy A6) and new SD card (Samsung Class 10 64GB) right about the time of this new update. My previous phone (also a Samsung) was running version 3 and had none of these issues. I just rechecked it today, and it still is free from the issues of this new phone. Any ideas on the problem?? New Phone New SD Card New Poweramp Update Is it possible to go back to version 2 just to see if I fixes the issues but still keep your V3 presets?
×
×
  • Create New...