Jump to content
Poweramp

BluPhant

New Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About BluPhant

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    New England, US
  1. Hey all- Recently got myself an Android HU for my car- XTRONS TE706PL. Overall I am pleased with it, but I have a couple nagging issues. I found Poweramp, then Poweramp beta shortly after and got it hooked up. Using Poweramp Beta with music on SSD Drive My goal is to have my music library with me in the car, to that end I salvaged a 250g SSD drive from a laptop and put it in an enclosure and mounted it in the glovebox. My library is about half that size. The drive is connected to the head unit via usb. When starting the car, if Poweramp was active when I turned the car off, it attempts to go back to the last song playing, which hasn't yet been mounted (as it takes Android a few seconds, say nominally 15) to get everything sorted. It appears that once it tries a couple times, Poweramp then goes through and does a full library rescan (which takes some time with my library). In the interim, everything appears to be gone (artist/album/etc info all "nothing to see here".) I found the setting for "don't scan automatically" and have ticked that, and will be experimenting going forward, but I can't be the first person to have this issue, and was wondering what other folks have done Bluetooth A2DP issue One of the other things I want to do with the Xtrons is stream content directly from my phone; mostly audiobooks. This may or may not be related to Poweramp (to test I'd have to uninstall it I guess) but I'll detail it to see if anyone has some sage advice for me. The Xtrons has an A2DP app which handles the audio streaming inbound from other devices. This app launches for a moment, and then goes away. Sometimes it plays a second or two of the most recent Poweramp track, other times it just closes. My phone is connected for sure, and the Xtrons is pulling the title/etc info from my audiobook, but it never plays. It almost appears to me to be some kind of contention between the A2DP app and Poweramp. I've gone into settings and disabled all the bluetooth controls (at this point I don't need them) to no avail. Any help with either of these issues would be appreciated! Thanks- -Blu
×
×
  • Create New...