Jump to content
Poweramp

pwamps

Approved Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About pwamps

  • Rank
    Member
  1. If I use Hi-res output + DVC (replay gain active) on ZTE Axon 7 LOS 16.0 Pie ROM volume is about -12dB (I added +12dB to replay gain to match volume) lower than Stock Oreo Rom at identical settings (all settings restored to default first). No DVC and standart outputs are at the same volume level like Oreo , But only DVC has -12dB lower than Oreo. I have to use DVC since no DVC cannot output hi-res frequencies.
  2. If I use Hi-res output + DVC (replay gain active) on ZTE Axon 7 LOS 16.0 Pie ROM volume is about -12dB (I added +12dB to replay gain to match volume) lower than Stock Oreo Rom at identical settings (all settings restored to default first). No DVC and standart outputs are at the same volume level like Oreo , But only DVC has -12dB lower than Oreo. I have to use DVC since no DVC cannot output hi-res frequencies.
  3. Here is my Poweramp setting file. I am using ZTE Axon 7 phone with stock Oreo rom. Also Do Not forget : You need to enable app notification for Mi Fit app Here is how it is activated : https://tr.gearbest.com/blog/how-to/how-to-set-up-music-control-function-with-xiaomi-mi-band-4-6402 last.poweramp-settings
  4. I can control Poweramp with my Mi Band 4. Every button works. I am using Poweramp's widget and background service is running. Maybe that is the reason you are unable to control.
  5. System limits the volume to 50% with ear health warning after a restart. Every headphone I use needs at least 60%. Also I power off > power on my phone everyday.
  6. It would be nice if Poweramp has a feature to adjust to desired volume value when headphones jack is plugged in ( guess it may be easier to implement when DVC is activated ).
  7. Same here. Hi Res playing is downsampled to 16bit 48 Khz after Oreo update. I tried other Hi-Res music players, they have no problem. Hope Poweramp will be fixed on next version.
  8. Playback Stops at the end of the song displaying "Failed to Play" if "shuffle All" is active . Never happened before.
×
×
  • Create New...