• Announcements

    • andrewilley

      Poweramp v3 Project Update   04/24/2017

      As you may be aware, the Poweramp developer has been working hard on an updated material design user interface for Poweramp v3 which required a full ground-up rebuild of the code and is taking some time to get to a beta-test stage. See the forum thread for more details and to discuss.    

Search the Community

Showing results for tags 'gapless bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp v3 Discussion & Testing
    • Feature Requests
    • Bug Reports (Poweramp v3)
    • Bug Reports (Poweramp v2)
    • General Poweramp Chatter
    • International
    • Developers Area

Categories

  • Latest Releases (plus archives)
  • INTEL Chipset Versions
  • Other Downloads
  • Alpha Test Builds of Poweramp v3

Found 2 results

  1. Hi i have the lg v20 with android 7.0 With this version the gapless function is missing completely. With an early version it was present but not working
  2. Hi, I've just downloaded Poweramp for my Sony Xperia Z1 Compact, running the latest version of Android 4.4.4 on it and I'm after noticing a big gapless playback bug on it. I'll try to go into as much detail as possible... What's happening is, I listen to a lot of gapless albums, mostly dj mixes that don't have any pauses on them between tracks, and what I've been experiencing problems a lot now with random split second pauses between tracks and choppy/jumpy transitions. All these albums in question have been ripped from cd using iTunes and this problem only happens when I'm playing the albums on my Xperia using the latest version of Poweramp, as I have a 160gb iPod classic and the albums play fine on that and also through iTunes also. An example of the problem is, I'd be listening to an album and most of it would play fine, with smooth transitions, but then maybe one or two transitions on the album would have a split second pause between them or a jump choppy transition, then the rest of the album would playback fine. But I've also noticed, that if I skip back to the start of the track and play it a second time, then it might play ok with no pause or jump? Is anyone else having the same problem, or can shed some light on this? I love this app and I'd love to keep on using it if the problem was fixed.