Jump to content
freezer27

Chinese Android Car Player low volume and sound awful

Recommended Posts

I have licenced Poweramp but when I try to use in my chinese android car player (Android 4.4) the sound is awful, I've already disabled the volume control and another settings but the sound stills bad.

When I installed the car media player, Poweramp works flawlessly, very nice, 2 days ago, suddenly, the sound turns SO BAD, I restore with factory settings, installed Poweramp but the sounds are unstable, low and awful.

My unit has EQ (global) and before of this issue, Poweramp sound was affected by EQ (it was sound great) but now EQ doesn't effect, sound poor and low.

 

I don't understand why Poweramp worked fine 2 days ago and now it can't. The version is the same. I have a Samsung S7 Edge with the same version and it works nicely, as always.

Some suggestions?

 

$_57.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like the output path on the device has changed somehow if the EQ is no longer working. Maybe it's trying to output as a mono phone headset rather than a stereo audio output?

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...