Jump to content
Poweramp
pesoen

Respond to buttons stops working

Recommended Posts

Poweramp version and build number: 2.0.10-build-585-play

Your device model: Oneplus One

Your Android version: 5.1.1

Your Custom ROM name/version: Cyanogen OS 12.1.1-YOG7DAS2K1

i'm using a jack connector button(Keycut device).
and recently Poweramp has started to not respond to the button, unless i go under settings, and un-tick "respond to buttons" and re-tick it. then it works for as long as Poweramp is running, and for about 15 minutes after i stop playing music.

i dont have a log file to give you, as it happens after i'm done using Poweramp, and i keep forgetting to use logcat to see if i can find out why it happens.

i'm currently trying to have the service running at all times, to see if that fixes the issue. i will post the results here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/31/2016 at 0:58 AM, andrewilley said:

Yes, make sure you leave the service running, otherwise button presses won't be recognised.

Andre

just figured that out, just supprised it worked until recently without the "keep service running" turned on.. but seems to fine with it turned on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...