Jump to content
Poweramp
Sign in to follow this  
MusicFan

Troubles with PA on EHNDROIX V custom ROM

Recommended Posts

Hi,
 
Just a while ago I installed the EHNDROIX V custom ROM on my Samsung Galaxy S II. Ever since my Power Amp has a little problem playing music.
 
At random time intervals the playback process is killed. The audio just stops and buttons don't respond anymore. I can go into the player, but when I press any button (or change any setting) the player doesn't do anything. It seems that the background process of Poweramp is shut down or something. The only way to get it back seems to be restarting the device. Which starts to annoy me.
 
I tried increasing thread priority and using the options "Wakelock", "Keep Service" and even "Disable Route thing". But nothing helped so far.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may try to write to ROM developer and see if they can fix it on their side, we test on stock ROMs as there to many custom and we can't physically test on each one of them.

 

Thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...