Jump to content
Poweramp
richard127

Sony Z1 - 3rd party skins not working

Recommended Posts

Hi, running latest build (2.0.9 - build 534), on Sony Z1 but all 3rd party skins still say "Update Required". I have uninstalled and reinstalled Poweramp, but no luck. Any advice update on this issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still having this problem. Fresh Green skin still says Update Required! Sony Z1, Android 4.2.2. Anyone else having this or have a fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some sony ROMs have bug which generally prevented 3rd party skins from loading. We added workaround for this bug in newer Skin SDK version, but it requires skin author to re-build the skin with new SDK. Please update the skin, or ask skin author to update, if it's not updated yet.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Didn't realise this was an SDK problem, you should perhaps make this more clear in your update information as I spent a lot of time trying to fix this myself. Unfortunately, the skins that don't work are not being updated by lazy skin devs (not your fault) which is frustrating, but at least I know why now.

 

Thanks for reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×