Jump to content

Power amp is being used by another device issue


AntS
 Share

Recommended Posts

Dashboard message

 

Hi all 

I get Poweramp is being used by another device when it's being played in my Kia which runs on Android auto.

Poweramp is only installed on my phone so I'm not sure if I should be concerned 

Is it something that I need to worry about as it's playing perfectly.

 

Attached pic of dashboard message above

 

Cheers 

Edited by AntS
Explain the link
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, andrewilley said:

Are you using the standard release of Android Auto, or the beta channel?

Andre

Android Auto was pre installed in the car Andre and I've not joined any beta programs for it 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...

I have had the same issue since last month after AA released the coolwalk to me. 

Full version Poweramp ver. 945004-2d535bbf, from Google Play. 

AA beta user, with AA version 8.7.130204-release.daily

Using S22Ultra Android 13 with Genesis GV80

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...