Jump to content
Poweramp
Claybies

Gapless MP3 Playback Not Working Again

Recommended Posts

I know this has been brought up before and it seemed to be fixed and perfect for me until the last 2 updates. I have a lot of music (movie scores... think modern classical) where one track leads into the next seamlessly. But after the last 2 updates, there's a tiny gap between the tracks that didn't used to be there. The weird part is that it seems to only be happening on mp3's and not my lossless files (alac or m4a)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please check if you need to increase Gapless Preload in Poweramp settings.
If there is a particular couple of tracks which always fail to play gaplessly for you, please share them for tests (gpmaxmpz@gmail.com).

(There is no gapless “standards” for many formats, gapless detection for them is based purely on the tracks “in the wild”).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried the preload settings but nothing changes. I've sent 2 tracks from Star Trek. Thanks for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...