Jump to content
Poweramp
Spyglass Jack

Recursive Folder Play

Recommended Posts

On 10/29/2019 at 12:19 AM, andrewilley said:

For example, if I am viewing the subfolders contained within /MusicFolders/50 Music/ and I tap on the Play icon at the top of the screen, it works as expected and I start hearing the contents of the first folder in that displayed list (which would be /MusicFolders/50 Music/10cc/*.mp3 in this case). However if I drill down one layer further - for example into /MusicFolders/50 Music/Adele/ - then when I tap on the Play icon (expecting to hear the songs  /MusicFolders/50 Music/Adele/21/*.mp3 and then /MusicFolders/50 Music/Adele/25/*.mp3 ), Poweramp instead starts playing the contents of some higher level folder, in this case the songs in /MusicFolders/50 Music/Adele/[Songs]/*.mp3 .

The above Play button functionality within nested folders is still not working for me for build 853.

I've checked @Squeller's post ( https://forum.powerampapp.com/topic/17860-recursive-folder-play/?do=findComment&comment=79379 ) and I tried renaming my Adele folder to 1 Adele as a test, and the Play button then worked correctly inside it, playing the subfolders 21 and 25 in order as expected, so he does seem to have hit upon the problem.

 

With regards to sorting, when in Folders Hierarchy and using By Filename sorting, drilling down into 50 Music I still still see the following folder order, whereas I would expect to be seeing the [Songs] folder at the end of the list.

10cc
[Songs]
ABC
Adele

(...etc...etc... down to...)
War of the Worlds

My naming logic in Folders mode is to use folder names starting with regular parentheses "(" when I want to push an item to the front of a list - i.e. before numeric and alphabetic folder names - and square brackets "[" to push something after the end of the main alpha list. As shown above, Folders Hierarchy is still not working that way. I don't use any lower-case folder names by the way.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/7/2019 at 6:06 PM, maxmp said:

I can’t reproduce any issues with playback button in build 852.

It's still exactly as I described. Have a folder "Hello" with subfolders in it and a folder "00" beside the Hello folder. Go into Hello, press play and it plays 00 contents instead Hello subfolders. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...