Jump to content
Poweramp
Sign in to follow this  
CiroConsentino

Still no way to disable fade-in

Recommended Posts

hi all, I'm using Poweramp v2 588 with a wired headphones, and I always get this fade in bug when "tap to play" a song while it's paused. It's not the phone or the Android version. It happens with 3 different phones of 3 different brands. I already tried 4 different headphones with 3 different phones and different Android versions, they all have the same problem.

And it's not only at the beginning of the song. It you pause the song in the middle and "tap to play", the fade-in bug is still present. I've always been annoyed by this. I tested latest v3 build and it the bug is still present.

Note: it only happens when player is paused. If you tap "next" or "previous", to this bug doesn't happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moved to the legacy forum. There will be no further development of Poweramp v2, however please feel free to provide more test results in the v3 bugs forum if you are finding it there too.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...