Jump to content
Poweramp
Sign in to follow this  
Noetsi

Two bugs - Chromecast and Bluetooth

Recommended Posts

I'm hoping someone will take pity on me. Two bugs (that are probably user error).

First, I can't get Chromecast to cast.  I press Cast and the Chromecast speaker goes "blurp" and both Google Home and Poweramp show that the file is playing, but there's no sound.  I'm running the latest version of Poweramp and Chromecast firmware 1.39.154941.

Second, when playing audio files, using Poweramp, through my car Bluetooth connection, a track will play and then cut out, forcing me to press play on the car stereo interface or in Poweramp.  It will then play again and then cut out when the next track comes up.  I have no idea why this started.  Help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When Chromecast thinks it is playing, what info do you see if you scroll down to the bottom of the list shown by long-pressing on the metadata line on the player screen?

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...