Jump to content
Poweramp
Sign in to follow this  
SwonQa

UI Element Abnormal

Recommended Posts

English is not my native language; please excuse typing errors.

Poweramp version: 826 uni

Android device: Sony XZ (F8832)

Android ROM: M-ROM(Official revision)

PS: I installed xposed and magisk

I meet a bug, ui element was discovered when I click some button, example the photo

Screenshot_20190501224547.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

What Skin are you using, the default? I can't even work out what screen that is meant to be, could be an error message perhaps? Does that lower empty box usually look like that for you, as it should have four icons in it. Also the wavebar behind the play/pause button looks strange.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, andrewilley said:

What Skin are you using, the default? I can't even work out what screen that is meant to be, could be an error message perhaps? Does that lower empty box usually look like that for you, as it should have four icons in it. Also the wavebar behind the play/pause button looks strange.

Andre

Isn't default ,but when I using default ,the program isn't solve

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think I can reproduce it (even on XZ, though it's on stock ROM here). Poweramp has explicit colors set in skin, and on your screenshot these colors overridden by something which is not in Poweramp (or due to never-seen-before bug in Android resource loading).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
15 hours ago, maxmp said:

I don't think I can reproduce it (even on XZ, though it's on stock ROM here). Poweramp has explicit colors set in skin, and on your screenshot these colors overridden by something which is not in Poweramp (or due to never-seen-before bug in Android resource loading).

Emm,I record the video Record video

And the log :Log GDrive

Edited by SwonQa
Update links

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, andrewilley said:

The video does not have public access permissions set.

Andre

Links update 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...