Jump to content
Poweramp
maxmp

Poweramp Build 821

Recommended Posts

Thanks for this update @maxmp

Now would it be possible to do some cleanup of a couple of outstanding issues.

- When the Queue is cleared reset both the Queue count and Queue position to "0" zero even when "Stay in Queue" is specified in Settings -> Library -> Queue - On Queue End is set to "Stay in Queue / repeat Queue"

________________________

- In Library -> Folders view when the List Option is set to "By Date Added" list the folders by the date they were added in or Reverse date if the box is checked.

or

- In Library -> Recently Added - give us a view of By Folder that will list just folders in the date order they were added or Reverse if box checked.

________________________

Again, thanks for your extreme dedication to this app!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me i need to connect manually to cast. Cast icon is not showing up on right corner of my screen. and how to check output device, I forgot how to do it.

Screenshot_20190319-112709.png

IMG_20190319_113410.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's doesn't work on my Note 9 Android Pie if I forbidden Google Service:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the update Max🙏

I don't use Chromecast (cloud streaming is my preference) that's why I disabled it but if I enable it to the main screen I can't see the icon I'm asking this because of curiosity what is main screen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Prosenjit said:

don't use Chromecast (cloud streaming is my preference) that's why I disabled it but if I enable it to the main screen I can't see the icon I'm asking this because of curiosity what is main screen?

That should be the icon ( shown in the pictures in Maxmp's first post in this forum ) in the upper right corner of the album art :

image.png.15f8b60ff58cebe67273e9abc8f3ab7e.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This version forces me to have Google services but does not run :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, Prosenjit said:

Thanks for the update Max🙏

I don't use Chromecast (cloud streaming is my preference) that's why I disabled it but if I enable it to the main screen I can't see the icon I'm asking this because of curiosity what is main screen?

 

This is how I have it.

Can't wait to get back home from work and test this baby out.

 

*Thank you Max for the update.

Screenshot_Poweramp_20190319-141401__01.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome Max, 

You just made my day and it's still early here 🙂

At work at the moment, but will check Chromecast support as soon as I get home. 

now I can finally remove all other audioplayers and do everything with Poweramp, the audioplayer to end all audioplayers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works great Max! I've been waiting a long time for this 😁

One small issue with the volume though. When I start casting and try to change the volume it suddenly goes to zero. After turning it up again it's fine, it's just that first adjustment that causes problems.

IMG_20190319_093158.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Por favor solucionen el problema que tengo en mi dispositivo. @maxmp @andrewilley

Pense que en esta versiĂłn lo habian solucionado pero sigue igual.

 

Mi problema es que la funcion DVC aparece como habilitada pero no funciona (no surte ningun efecto). Hasta la version Poweramp Build 816 funcionaba perfectamente.

 

8ubXBpp.png

nGB5DV8.png

 

Otro problema que tengo es que cuando cierro Poweramp Build 820/821 y lo vuelvo a abrir el Ecualizador y el Tono se desactivan solos.

cKmZoRv.png

 

Dispositivo: Xiaomi Mi A2

Android 9.0

 

Soy un usuario Registrado.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
58 minutes ago, jamaniek said:

Works great Max! I've been waiting a long time for this 😁

One small issue with the volume though. When I start casting and try to change the volume it suddenly goes to zero. After turning it up again it's fine, it's just that first adjustment that causes problems.

IMG_20190319_093158.jpg

 

The interface is sexy af.

 

Gg Max.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please can we only discuss subjects related specifically to this build here. Other outstanding issues which have already been reported for other builds in the past should be continued in their own threads rather than clogging up this one (such as DVC problems and minor queue logic issues). Otherwise the comments may just get lost as newer release threads push this one down the list.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried casting to my Onkyo TX-NR555 audio amp (which has Chromecast built in). The Onkyo was shown in the list, and when I tapped on it, it started to connect. I saw the connected and playing from Poweramp message on the amp's screen, but then PA crashed on my phone.

[Edit] Dug out my old Chromecast dongle from the cupboard and set that up. PA connects to it, but the TV screen that it's plugged into just goes blank when PA connects to it, and although PA is playing on the phone screen, nothing comes out from the TV speakers. If I tap the Chomecast icon in PA again it provides a volume control slider, which when adjusted is echoed as a blue slider bar on the Chromecast display on the TV, but still no sound. 

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

@maxmpI was eagerly waiting for "mouse scroll support" in Media library view. Disappointed to see it is not implemented yet. â˜č

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, zeeya said:

@maxmpI was eagerly waiting for "mouse scroll support" in Media library view.

Why, were you told it was being implemented in this release? As I said though, please continue discussions about existing issues/bugs/feature requests in their own threads. 

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

@maxmp thanks for the update, but canot start your app anymore.

Is this because I don't have any Google stuff nor Google play services?

Btw tried on a Blackberry KeyOne, android 8.1.

 

I hope that the app isn't depending on Google stuff now...

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Menelas said:

I hope that the app isn't depending on Google stuff now...

No, it isn't, at least not on every platform. I use Samsung S7 with Oreo and WITHOUT Google Home app. Poweramp works normally.

I don't see the ChromeCast Button, even if I enable it in settings. I presume if I would install Google Home App then and enabled ChromeCast Button then I would see it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...