Jump to content
Poweramp
Sign in to follow this  
Mad Mountains

Popping sound

Recommended Posts

I have this random popping sound when connected to my Bluetooth devices. It only happens with Poweramp, as I also have Player Pro music player and that has no popping sound. Has anyone else experienced this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Mad Mountains said:

I have this random popping sound when connected to my Bluetooth devices. It only happens with Poweramp, as I also have Player Pro music player and that has no popping sound. Has anyone else experienced this?

Try to increase the output buffer size.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, blaubär said:

Try to increase the output buffer size.

How do I go about doing this? I can't seem to find that option in V3.

Edit: nevermind, I saw the little gear/options icon in output. I'll tweak and find out. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Mad Mountains said:

Did not work. Messed around with every conceivable combination and it still makes the noise. Oh well. Back to Player Pro.

Just in case you didn't try all available output plugins ...

216201994257.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×