Jump to content
Poweramp
AnimeFlux

Having a music playing issue

Recommended Posts

So whenever I open the player it starts skipping all my music and says they can't be played. But my music files work on the other music player. I'm on a galaxy note 9 

20190129_223102.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try doing a Full Rescan (in Settings > Library).

[I've moved this to the regular support forums as you posted this in the Legacy v2 section]

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, AnimeFlux said:

I tried that but it still won't play any music

How are your files organized ?

Can you try to limit the files that Poweramp should see ? It is set in Settings > Library > Music Folders.

Perhaps the problem can be narrowed down to a subdirectory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do all of your files show in the Library views, or only some of them? What happens if you try to launch a file from a file explorer app and ask it to play it in Poweramp? Is there any difference between files stored on your device's memory and external (SD Card) memory?

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, blaubär said:

How are your files organized ?

Can you try to limit the files that Poweramp should see ? It is set in Settings > Library > Music Folders.

Perhaps the problem can be narrowed down to a subdirectory.

Just tried that I unchecked most of my non music folders but I'm still having the same issue 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, andrewilley said:

Do all of your files show in the Library views, or only some of them? What happens if you try to launch a file from a file explorer app and ask it to play it in Poweramp? Is there any difference between files stored on your device's memory and external (SD Card) memory?

Andre

My files show up, but when I tried from my files app none of them play and it keeps skipping to other songs but it does play then it just stops and gives me a notification 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do the tags indicate if you look at them from the library view (long-press on song, then Info/Tags).

Otherwise, a complete uninstall and re-install of PA would be my next suggestion.

You didn't mention where there files were stored; if on an SD Card, try moving some to internal storage as a test and see if they work from there.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have some on internal storage then I have a few in my SD card. On info it says the song name and the artist and the album, but on the actual player is says unknown artist 

20190201_120552.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there anything in common about the problem tracks. I noticed that the title started with a non alpha-numeric character - "&" -for example.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

So hears an update, I got it to work properly I cleared the data from my app settings (and cache) and it started working properly 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, AnimeFlux said:

So hears an update, I got it to work properly I cleared the data from my app settings (and cache) and it started working properly 

Strange, you said you had already done a full uninstall/reinstall which should have done the same thing so I didn't suggest it.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...