Jump to content

Several very obvious bugs have been found. Please fix them!


swingzwh
 Share

Recommended Posts

Hello,Max!
As shown in the figure, I have marked out all the problematic positions with red circles. When the adjustment is pressed and the number is enlarged, there will be an incomplete display bug in the digital display. This has a great impact on the accuracy of the adjustment. Please repair it as soon as possible.

PS: My personal little suggestion is to cancel the effect of digital amplification when adjusting. This shows that the problem should be solved!

 

01.png

02.png

 

 

 

03.jpg

04.jpg

05.jpg

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, swingzwh said:

I have marked out all the problematic positions with red circles

I don't see any red circles.

EDIT: sorry, had to enlarge the pictures, now I see them.

You mean the enlargement-while-pressing of the numbers in the parameter display in the reverb menu.

EDIT: as workaround use the horizontal view.

20181230_074349.jpg

 

20181230_080211.jpg

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, invaderzim said:

Rather than animate the value when adjusting the tuners, have it static like before.

I object, your honour ! The enlargement is quite useful, because the numbers are sometimes tiny and difficult to read, and the one I'm changing is always an important one for me.

Of course it might be a good idea to do this only so much that the number can still be read. 🙂The main volume control on my S7 is a close thing.

11302018103138.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • maxmp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...