Jump to content

v3 skins don't work


Corssa
 Share

Recommended Posts

install skins 3 versions from Playstore

after installation, click on the "open" button but nothing happens

IMG_20181210_141426.thumb.png.06f052da1f5cbfb33b39861eb0307b48.png

in the menu of the smartphone there is such an application, when you click on it, too, nothing happens

IMG_20181210_143513.thumb.png.9f7baafcdd5352ac23d0f299a43e0db7.png

inside the player skin does not appear

 

I have Huawei GT3 NMO-L31 device. Android 7.0. Kirin 650 Processor.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

I also have Huawei (Mate 😎 and have the same problem as described in the first post. After install, click on it, nothing happens. They do not appear in Poweramp settings. But this is not happening with all skins: "Poweramp v3 skin colorful metal" and "Yaps - Yet Another Poweramp Skin" are not working, meanwhile "Poweramp v3 skin default dark" is working fine. Any suggestion ?

Link to comment
Share on other sites

I have tested again with "colorful metal" and few other of your FREE skins available on the Play and no one of your skins works now on my Huawei phone. Maybe I was wrong telling that "default dark" was working before. Maybe it was true on one of the previous V3 version of Poweramp (I'm on 816 now), maybe I mixed up with another skin, I cannot be sure now.
These days I have tried several skins and only one which is recognized by Poweramp and really working is Material2 skin.
Hopes this clarifies and sorry for missleading.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 12/10/2018 at 2:59 PM, Corssa said:

install skins 3 versions from Playstore

after installation, click on the "open" button but nothing happens

IMG_20181210_141426.thumb.png.06f052da1f5cbfb33b39861eb0307b48.png

in the menu of the smartphone there is such an application, when you click on it, too, nothing happens

IMG_20181210_143513.thumb.png.9f7baafcdd5352ac23d0f299a43e0db7.png

inside the player skin does not appear

 

I have Huawei GT3 NMO-L31 device. Android 7.0. Kirin 650 Processor.

I have the same problem, Huawei P9 Plus! 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...