Jump to content

Fixed: Tiny "pop" after resume from pause


Recommended Posts

Almost every time I resume playback after pausing, there is a single, tiny pop mixed into the music a split second after resuming. It's not very loud, but definitely present. This originally happened over a Bluetooth speaker, but I just tested for it over wired headphones and got the same result.

Oddly and specifically enough, the glitch often sounds more like a pop when pausing/resuming using controls on the BT speaker/headphones, but sounds more like a tiny skip when using PA's own pause/resume button.

I never noticed this glitch before recently turning off "Beep" in PA's Bluetooth settings, but after turning "Beep" back on, I can definitely still hear it (right AFTER the beep), so they don't seem related.

While writing this, I just noticed that the glitch is also present while manually seeking through a track (I'm using Static Seekbar).

Moto E4 Plus, Android 7.1.1, PA 801 & 802

last.poweramp-settings

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...