Jump to content
Poweramp
DarkFerrum

MusicFX doesn't work

Recommended Posts

It works when i tap on it but i can't open app's equalizer. When it will be fixed? Give an answer please i just tired of questioning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your system just has no standard MusicFX intent implemented. Please specify your device / Android version - I can say for sure if it's there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue has been in my Nokia 8 ever since the ui makeover happened. 

Previous betas had that feature working flawlessly, but ever since the ui changed that musicfx menu does not open up. 

At least it does "work" meaning that I can turn it on and off, but I can't tweak any settings for it. 

That feature works fine with spotify, meaning that I can open it through there, but it only effects music playback on spotify. 

Screenshot_20181021-184310.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/20/2018 at 6:52 PM, maxmp said:

Your system just has no standard MusicFX intent implemented. Please specify your device / Android version - I can say for sure if it's there.

Good day. Give us an answer please. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, DarkFerrum said:

Good day. Give us an answer please. ^_^

From his last post, Max is waiting for you to provide the requested info.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, andrewilley said:

From his last post, Max is waiting for you to provide the requested info.

Andre

But i did it few days ago. My device - OnePlus 3. Android - 8.0.0

And there is 2 people which say that they have the same problem. I know it is common problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happy to report that at least on my Nokia 8 this latest 802 update from play store has fixed the musicfx issue and now I can get into the musicfx settings with the long press shortcut. 

 

However my user interface has changed into English from the system default Finnish, up until the maybe version 796 or 797 the ui was in Finnish. However despite the fact that the ui has not been changed that much (if not all) between the few latest versions, the Finnish translation seems to be completely missing. 

 

Other than that the latest version seems to be working fine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, atomi said:

However my user interface has changed into English from the system default Finnish, up until the maybe version 796 or 797 the ui was in Finnish. However despite the fact that the ui has not been changed that much (if not all) between the few latest versions, the Finnish translation seems to be completely missing. 

Right, Finnish removed ATM as it's incomplete and heavily intermixed with English. Waiting for crowdin contributors))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×