Jump to content
Poweramp
maxmp

Poweramp Build 807 (Release Candidate)

Recommended Posts

44 minutes ago, botrex said:

I have another problem, my tag do not show correctly on main/home Poweramp, but when i'm trying to look the tag from the menu it shows correctly.

this problem make my library scan never finish

Can you please upload the file you think causes this and PM me link for testing?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, djdarko said:

Yes, unless he reverts it before final release.

Unless the final version? So after final release website version will stop working for Google Play?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all. someone who can share the apk of the latest beta, the file is not available, I have problems with the license that the playstore version does not recognize my purchase on the web. please, I can not solve this while I do not have that apk.

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Tavinsky said:

Hi all. someone who can share the apk of the latest beta, the file is not available, I have problems with the license that the playstore version does not recognize my purchase on the web. please, I can not solve this while I do not have that apk.

 

Thank you

https://drive.google.com/file/d/1RA20ZXtEk0Kaq4_4oz8YgPbXTcYSv6NT/view?usp=drivesdk

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, kakha_k said:

Unless the final version? So after final release website version will stop working for Google Play?

No, I don't think so. Expect it to be the same as the current release. But only Max can say for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, djdarko said:

No, I don't think so. Expect it to be the same as the current release. But only Max can say for sure.

Very good it this will be true. OK, will wait for his clarification.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, 40percent said:

Since the 805 update last night, headphones  on my LG V30 (Oreo) do not work with the hi-res output. The sound instead comes out of the speaker. Setting to OpenSL ES fixes this, but at the cost of hi-res.

@40percent

Just reboot your phone and it should start working again. I use a LG G7 and very rarely (really very rarely) I have this problem, but after a simple reboot it gets back to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a weird issue. I use a wired headset with a in line button since one of the newer updated it stops responding or instead of skipping songs upon double press like it's supposed to it will randomly start putting the volume up or down. I thought it might be the headset or something but when I rolled back to 800 it started working normally again. Pixel XL Android 9.0 October build.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/4/2018 at 8:46 PM, maxmp said:

Poweramp-v3-build-805-uni.apk
https://play.google.com/apps/testing/com.maxmpz.audioplayer

Build 805:
• file-based playlists position won't be reset anymore on usual scan. Position is still reset by Full Rescan
• Play build doesn't remove website activation anymore

Hello Max. On zte axon 7 with nougat high resolution downsampled to 16/48 with noticeable sound quality degrade. I am suspecting the player doesn't use akm dac. It's happening for last 4 or 5 Poweramp versions. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, dragolds said:

Hello Max. On zte axon 7 with nougat high resolution downsampled to 16/48 with noticeable sound quality degrade. I am suspecting the player doesn't use akm dac. It's happening for last 4 or 5 Poweramp versions. 

Seems to work on mine, nougat too, maybe you have selected the standard output instead of hifi in android, we never now...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, mr_space said:

Seems to work on mine, nougat too, maybe you have selected the standard output instead of hifi in android, we never now...

With me it works now also under Oreo.

Nougat has been around, since Max released the beta, Hi Res Sound on my Axon 7.

Screenshot_2018-11-06-02-17-28.jpg

Screenshot_2018-11-06-02-18-04.jpg

Screenshot_2018-11-06-02-18-11.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Tavinsky said:

Hi all. someone who can share the apk of the latest beta, the file is not available,

It's in the Downloads tab at the top of this page, and also on the first line of the first post of this thread.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poweramp not opening on my phone.

Just shows a black screen when opened.

I am using viper os 7.1 on Samsung Galaxy grand duos i9082

Please help me ASAP...

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, mr_space said:

Seems to work on mine, nougat too, maybe you have selected the standard output instead of hifi in android, we never now...

My bad... Reboot with cleaning up cache solved the issue 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/20/2018 at 12:17 AM, maxmp said:

Build 805:

The audio Info tells me about my BT device "LDAC 32-bit 96 khz".

Does that mean that some sample rate upscaling is happening ?

I set the PA output to be 44.1 khz - so the upscaling would happen in the BT device ?

Screenshot_20181106-141412_Poweramp.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Pranav10121 said:

Poweramp not opening on my phone.

Just shows a black screen when opened.

I am using viper os 7.1 on Samsung Galaxy grand duos i9082

Please help me ASAP...

Thank you

 

I also experienced something similar to this on my S3 years ago sadly there is no solution for this as far as I can tell 

Changing ROM could help like downgrade to marshmallow builds or try some other ROM

I tried everything back then nothing worked for me though that's why I had to switch to archidroid 5.0 back then

No body can help you your rom Dev would say this is not ROM related issue 

Try changing ROMs this is the only way or do some research and install arise if it works on device then you'll get lenovo hi res output as well even though it will be fake output but it will sound good with Poweramp

Or try to use the first Poweramp V3 704 alpha and see

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Kuldeep said:

Can recently added be added using date modified of the file?? That would work perfectly.

Does "Settings > Library > Lists > Sort by Filesystem Date/Time" help?

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use PA to listen to podcasts while driving and walking. I just noticed that PA doesn't pause (the volume reduces but keeps playing) when Google Maps is announcing turn directions or Samsung Health is announcing workout progress, so I can miss several seconds of the podcast. Here are my settings. I'm running V3 805 on a Samsung Galaxy Note 9, Android 8.1.0.

Screenshot_20181106-091927_Poweramp.jpg

Edited by bgrigor
Added a comment

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since 805 I can not use 

com.maxmpz.audioplayer.API_COMMAND

Data:content://com.maxmpz.audioplayer.data/playlists/#/files

To play playlists. Was working fine before 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well the zereo out playlist bug is still in affect.   I was trying to figure out how to change the picture at the top of thr playlist and clicked rescan at the playlist and then picked a song and started playing it.  Then it stopped and went to all songs.  When I went back the playlist is empty.  I didn't have iTunes set back up on my computer after a reset.   Quite annoying when i was trying to get in the shower.  Makes it hard to resync with iTunes in a hurry.  Here's some pics showing the playlist. 

 

 

Screenshot_20181106-195420_Poweramp.jpg

Screenshot_20181106-195609_My Files.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, hypomaniac-eric said:

Well the zereo out playlist bug is still in affect.   I was trying to figure out how to change the picture at the top of thr playlist and clicked rescan at the playlist and then picked a song and started playing it.  Then it stopped and went to all songs.  When I went back the playlist is empty.  I didn't have iTunes set back up on my computer after a reset.   Quite annoying when i was trying to get in the shower.  Makes it hard to resync with iTunes in a hurry.  Here's some pics showing the playlist. 

 

 

Screenshot_20181106-195420_Poweramp.jpg

i was wondering if this was fixed. It seems to happen about once a week . I think it's file based playlists it happens to. I started sending a backup of my playlist into a different folder not inside my library. So when it happens I copy and paste it over the zeroed out one. It requires a full rescan but it's the quickest way around the bug I've found. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/5/2018 at 3:55 AM, Darkgrim said:

I have the same problem and I also I'm on Nougat

Hello. Try rebooting your phone and clean up cache. That worked for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...