Jump to content
Poweramp
DadyByte

Buttons going white on track change in notification bar.

Recommended Posts

I even tried the invert colors options in app. Button work for one time then again go white in my OnePlus 6. As you can see in the attachment the display is white. Button are there but when i click on them nothing happens. 

Environment details :

App Version : 2.0.10-build-588-play (Full Version)

Device : OnePlus 6

Android version : 8.1.0

 

Screenshot_20180817-133725.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Notifications do not work on Oreo 8.1 properly with the old v2 release of PA. You'll either need to use the helper app or update to the latest beta release of v3 (both are available as pinned posts in the v3 testing forum).

Andre 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/19/2018 at 3:40 PM, andrewilley said:

Notifications do not work on Oreo 8.1 properly with the old v2 release of PA. You'll either need to use the helper app or update to the latest beta release of v3 (both are available as pinned posts in the v3 testing forum).

Andre 

Will i still get paid version? I downloaded lates from play store. Can you provide me with link for v3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using Asus Zenfone max pro m1.....running on Android 8.1......

Everything became white...buttons became unresponsive......please fix this issue

Screenshot_20181118-200416-01.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Abinashz said:

I am using Asus Zenfone max pro m1.....running on Android 8.1......

Everything became white...buttons became unresponsive......please fix this issue

Searching the forums would have answered your question as it is a well-known issue with Poweramp v2 and Oreo 8.1. Your best option would be to upgrade to Poweramp v3, as v2 is now a legacy product aimed at older versions of Android only.

Andre

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, andrewilley said:

Searching the forums or even reading this thread that you have posted in would have answered your question as it is a well-known issue with Poweramp v2 and Oreo 8.1. Your best option would be to upgrade to Poweramp v3, as v2 is now a legacy product aimed at older versions of Android only. Or see the sticky post at the top of this forum.

Andre

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×