Jump to content
Poweramp
Arnel

V790/V709 Hi-res Audio Output Bug

Recommended Posts

I have tried both the versions, and they both have this bug. With Hi-res output active, audio is slightly audible at very high volume levels. Also, the Equaliser amd Tone when enabled, distorts the audio. And the volume level changes to hundred everytime I change any setting in the Audio>output. V704 worked perfect for me, all settings kept the same. Most of my tracks are 24/192 flac files.

Samsung Galaxy S6

Android 7.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/3/2018 at 7:50 AM, ringxxx said:

me too , mine is lenovo X3C50, 704 works fine with it, but 709 cannot make turbohifi work!

What version of the ROM do you have lenovo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poweramp alpha build-709, HTC U Ultra, Andriod 8.0 Stock. When the phone is locked, you connect wired headphones and start Poweramp, the Audio output is turned on by Hi-Res, the sound goes through the main speakers. When switching to another Audio output, the sound goes through the headphones, when switching Audio output to Hi-Res, the sound again goes through the main speakers. It helps reboot the device. With an unlocked device, this does not happen. There is no lock as such, just turn on the screen. Maybe it's in the device itself? (Google Translate)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...