Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'z3 compact'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, This topic is a quick follow up to the bug report I filed using the recommended google form. Basically :playback (whatever music style / file format /lossy / lossless / anything that plays in Poweramp) on the new Sony Xperia Z3 Compact is horrible. There is a background noise / noise floor (i'm not sure what's the proper audiogeek wording) which occures. Edit : forgot to mention it disabling "Direct Volume Control" removes this noise problem (but also reduces the sound stage and overall sound quality, which is why I use Poweramp in the first place) I am using Westone W60 IEMs so background noise is of course pretty audible when it occures (I'm coming from a Samsung Galaxy Nexus ; Poweramp never EVER generated such a high level of noise floor on my old device) Any other player app (tested : sony's preinstalled Walkman / Google Play Music / MX Player) do not output such noise. I'm getting my phone replaced just to be sure it is not hardware fault. However, it has been confirmed on XDA by someone else. (see link below) Also, I talk about the issue in this XDA thread : http://forum.xda-developers.com/z3-compact/help/horrendeous-noize-t2935150 Please fix !! Can provide any log / debug info if required. Thanks in advance.
×