Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'unknown artist'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp MUSIC PLAYER App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Poweramp EQUALIZER App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads (v2 only)

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase F.A.Q.

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I've been using Poweramp for years now mostly with the same collection of music. I recently purchased and downloaded some new songs and thought I would update my library with those songs. So I transferred them to my phone and then used the rescan library functionin Poweramp. Some of the songs show the album art and tag info, but quite a few of them do not. A lot of the songs in my library show the song title, but no album art and the artist is listed as "unknown artist," and the album is listed as "unknown album." I'm slightly perplexed, as I verified the tags are correct on my computer and then also verified the same thing for my phone by using the view folder interface from my phone's corded connection to my laptop. I also opened up Google Play and looked at my library in there and all the tags and album art are displaying correctly. This issue seems to be specific to Poweramp. I've seen some other topics with this issue, but I couldn't find any resolution. I'm using an HTC 10 with Android 8.0.0. Any assistance you can provide would be greatly appreciated. Thanks! Edit: My album art is all embedded, I don't use the download album art function.
×
×
  • Create New...