Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'two times'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, im using the Poweramp on my Nexus 4 for quite a while now and since the beginning i have a bug with the Poweramp-lockscreen. I've enabled the Poweramp-lockscreen in the settings but it's not working properly. Everytime i lock the device and power on the display; the lockscreen is flashing up and then instantly disappears. If i lock the device again and power on the display again, the lockscreen is showing up correctly. I tested this with my Nexus 4 (4.2.2 and 4.3 tested) and with a Samsung I9000 running Cyanogenmod (4.2.2). Is there any fix for this, or am i the only one who has thi this error? Many thanks in advance, Wolfgang
×
×
  • Create New...