Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'track order'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I have a playlist of 39 songs. I gave them track numbers on my computer, then transferred the songs to my phone. They are all in the same directory. But for 2 of the songs, something weird happens with the track order/number. Instead of being a whole number (like 1, 2, 3 or 69), they have track numbers like (0/2, 4/2 and 55/2). But when I attempt to change the track number on the Poweramp app, it only allows me to change it to a whole number. But when I save it, it goes to a fraction instead of a whole number. The rest of the songs in the playlist has a whole number. For example, on one song, when I change the track number value to '0', it changes to '0/2', but when I change it to '4', it changes to '4/2'. At both values, they are at the bottom of the playlist. The songs before the song is valued up to 36. And yes, the track order is ordered by track number. I'm using the paid version of Poweramp on version 2.0.10-build-588-play. How do I solve this problem? Should I try the v3.0 Test Build?
  2. Poweramp has been phenomenal, except for one fatal issue. It seems to have serious trouble with my FLAC files. Some of my albums are out of order no matter what I do. The tags are correct, but the library view refuses to arrange them correctly. There are random duplicate tracks in some of my albums, but they don't play and they're usually listed as (incorrectly) being just a couple of seconds long. Sometimes when I delete these duplicate tracks the track order becomes correct, but not in every instance. What's even more strange is that when I look at the albums in folder view, they'll be in the right order, but random tracks will be missing. I have absolutely no idea what the problem is, but I guess I might have to switch to another player if I can't figure out how to resolve this. Has anyone else had similar issues, or know what might be causing these issues with track order?
×