Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'track data'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Poweramp Music Player App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I checked the other Oreo topics but didn't see any with this issue; I have a Galaxy S8+ and a 9th gen Honda which are paired via bluetooth to play the music from the phone. A few days ago the phone updated to Oreo and now the track info won't display- it just shows the generic "no artist/title" placeholder instead. I've tried every combination of the audio settings that seems halfway related but no dice. the music and buttons still work thank goodness but its still really annoying as I have a ton of music. The only time I get the crashing is if I d/c the bluetooth with PA open;
×
×
  • Create New...