Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'slimkat'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Sometimes when playing music, I get these weird audio glitches. Their though to describe, and I've only been able to just bearably record the very mild versions of them. I've got two recordings here (sorry for the potato quality), happens roughly 2 seconds in on both: https://drive.google.com/file/d/0B8MrGIr89YLoT3lobXEzdm1JN2c/edit?usp=sharing, https://drive.google.com/file/d/0B8MrGIr89YLoUnZSQlI1Nzd1TEE/edit?usp=sharing I don't know if these links work, but let me know if they don't. Both original music files are 192kpbs mp3's, ripped using WMP from the real CD's and transferred using WinAmp to my phone. What you might be able to hear is as I've said the VERY mild version of the glitch, sometimes it can last for almost a full second. It also happens randomly. Sometimes I get them often, sometimes I can play music for almost a 40mins with no glitches at all. Here's some extra info: Phone is Nexus 5 running latest 8.0 SlimKat (also Slim kernel) It's not the files. I can have the glitch, rewind 2 seconds, and the glitch is not there. Even songs that have had tons of glitches in the past, now have none, and suddenly they return. Likewise no errors are experienced playing them on my PC with WinAmp or when using Google Play Music. It's been annoying me for the better part of a month now, and I'd really want it to go away.
×