Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'screen off'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Dear member, Newest update, build 826 from Google Play broke my screen off Headset long press to skip function. I am using Poweramp on my note 8 running OneUI Build DSC6 with April security patch. Yes, I did select Poweramp instead of Google Assistant, yet nothing happens. The version before worked just fine Kind regards
  2. * Poweramp version 2.0.10 build 571 play (full version). * Device: Samsung GT-I9195. * Android version rooted 4.4.2 stock. Firmware: TMZ I9195XXUCNK5. * Earphones: Philips TX2 (1 button), Sony MDR-EX220LPB (no button). I have auto play selected on Poweramp for when earphones plugged in. It would most of the time play for 25 - 36 seconds then volume goes all the way down to pretty much silent. Sometimes it will stutter before completely gone, sometimes it can play longer, sometimes shorter, sometimes it will stutter again after about 5 minutes then silent again. 2 versions before this one it used to always play for 25 - 36 seconds, now it's more random. Usually, when I hit the Home button and screen lights up, it will continue to play until the screen turns off and 25 - 36 seconds lapsed. Only happens when earphone plugged in and screen is off. I used to have to kill the micro service then rerun. Now I can't see micro service, and killing it doesn't work as a temporary fix. Though, sometimes I can "fix" it by: pausing Poweramp in notification panel, hit X, unplug plug earphones, rerun from app drawer or let auto play. The problem comes back every time I plug in the earphones. Problem happens for both pairs of earphones. Also happened on rooted 4.4.2 stock XEF I9195XXUCNH5 firmware. Have tried turning off auto play, DVC, disabling other apps that might cause a conflict: Headset Button Controller, IVONA TTS. Stock music player has no problem whatsoever, other than teeny sound. Moon Reader will only have the same problem (TTS goes silent) after Poweramp had been run after rebooting, even once; but not before. Then I will need to fix it by fixing Poweramp. No games are affected.
  3. I have an LG Nexus 4, Android version 4.4.4, not rooted. I've noticed that when I pause, change songs, or the song transitions to the next one while the screen is off, as the song fades/cuts, I can hear this annoying static sound in my earphones which eventually disappears. I tried pausing and changing songs while screen is on and I didn't encounter any of that annoying sound. Recreated the scenario in my stock music player (Google Play Music) and I didn't encounter it as well. Used my earphones on another device (not 4.4.4 though) and static is not present. Setting the audio buffer size to +750ms and the audio thread priority to the highest option didn't work. Anyone here who encountered the same issue? Any recommendations?
×