Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'playback'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp MUSIC PLAYER App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Poweramp EQUALIZER App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads (v2 only)

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase F.A.Q.

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Categories

  • F.A.Q.
  • Purchase

Categories

  • F.A.Q.
  • Покупка

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. I am a registered user and might have a stupid question: I am using Poweramp hands-off when motorbiking. My library is organized by folders per album and I do not like playback lists. I usually start playback of the first song of a folder and am regularly annoyed when playback stops after last song of current folder was played. I would prefer to just continue with playing the first song of the next folder instead. Am I missing the right option or is this just not implemented? Many thanks for any advise. QnD
  2. Before I begin, here's relevant info about my setup. I'll also include screenshots of my settings, as I'm not keen on interpreting what's set vs what it means. Poweramp: v3-build-884-arm64-play [884004-9876041fv3-build-884-arm64-play [884004-9876041f] Device: Samsung Galaxy Note 10+ 5G OS: Android 10 This issue is twofold, and I do not believe it to be an Android issue, but maybe it is? It didn't occur on my previous device, also on Android 10. I use my phone for Android Auto purposes when I drive. Like most, that means music and navigation. Having Poweramp playback when I drive is among my favorite things in life. However, it's not without its kinks, and I'd like to get to the bottom of them. Either the program doesn't behave the way I perceive it should based on settings, Android itself is a nuisance, or there is some other element at play. I typically connect through USB before I start my car. BT ALWAYS connects before the USB interface is detected and communicates with my infotainment system (VW Golf R, MK7). There are two things that happen - and not every time I use the device - that I can't figure out: 1. During initial connection and the resulting playback, it is favoring bluetooth playback instead of over the USB. I know this because when it connects successfully and begins playback over USB instead, regardless of the volume I set in Poweramp, the actual playback volume doesn't change whatsoever. It's clearer, more crisp, louder, and a higher fidelity. SOMETIMES, if I'm lucky and I time it right, by turning BT off before connecting USB, it is properly detected and playback is beautiful. That happens successfully about 1 out of every 10+ attempts, and is dependent on whether I have the time to go through those steps. 2. Upon disconnection, again not every time but most times, playback stops from my car but blares from my phone's loudspeaker for a brief moment. Poweramp then seems to "catch up" to the change in output devices (the car output no longer being connected), and pauses playback. Or - in the worst-case scenario - it will NOT stop after briefly continuing to blare through my phone's loudspeakers. *I also submitted a related bug report in the appropriate section of the forum regarding Poweramp not respecting settings with regards to notifications* If you've read this far, you're a saint. These little kinks drive me bonkers and I want to know how to get it to consistently favor USB hi-res output because my car's BT isn't capable of supporting the codecs and there is a noticeable difference in quality. Same with the surprise brief blaring after disconnecting. Thanks in advance for any notes!
  3. I would love to see a playback list button in the order of playing in the songs in the now playing screen. And I'd love to see a play next option that does not make a new queue. Just simple addition of a song between the song playing now and about to play next. Also it would be awesome if the playback list allowed to modify the order of playback in any way we want very flexibly. If you have no idea what I'm talking about, check out blackplayer. I migrated from blackplayer. It has cool features that I miss in Poweramp. But Poweramp is much better in many different areas. When it comes to aesthetics and feel I like blackplayer more.
  4. Playback unresponsive i.e. scroll bar would continue showing that the media is playing but in reality its not. (i.e. the timer goes on) Wont play until, I pause the playback , wait few seconds and then play again - then the playback starts. This sometimes would happen also after changing few songs as well, randomly. checked the device for bluetooth issues as well as the speakers. problem not happening with any other app except this. occuring on - Brand new oneplus 8 device. using latest Poweramp full version as on 17th June 2020. Oxygen OS 10.5.8
  5. Hello! I've been using Poweramp for months now and I can say I am really satisfied with it, specially with having Hi-Res support on my Samsung device. I have a lot of Hi-Res files and some DSD files, and I have noticed that DSD is much quieter than PCM formats like wav and flac. This doesn't happen with my portable DAP (which natively supports DSD), which DSD has pretty much the same volume as PCM. I understand that Poweramp converts DSD to PCM since it can't actually play it natively, but it being lower volume is a little bit annoying. I wish there was an option in the settings that adds Gain to DSD playback only, so it's on par with PCM.
  6. Hello, i recently downloaded and bought the application. Coming from other audio players, i was wondering if you could please add the following features: - DSD - bit perfect output - 2 Passes (as in VLC) - 32 bits support for Hi-Res audio - pitch control - current playlist, playback stop and A-B repetition (as in jetAudio) - playlist import - lyrics editing and writing. Sincerely yours
  7. I first noticed this happening yesterday (May 5, 2019) and it persists. During playback, the background, album art, player controls, notification bar (clock included)... everything... disappears and all I see is a solid black screen and the chosen visualization. If I tap anywhere on the screen, everything comes back as it should and after the preset time, everything disappears again and it's back to a black screen with the visualization. I attached a screenshot of what I see. I hadn't changed any of the settings so I have no clue what's going on or why it just started yesterday but thought maybe some Android system app or Samsung app updated like Samsung Experience and messed with it. I went through the settings and couldn't find anything that I thought might cause this behavior. I couldn't find a master default settings restore so I went into each of the menu items and selected restore default everywhere I could find the option, but I realize a lot of the sub menus also have restore options. None of these had an effect other than bringing the notification bar back during playback which is great but I'd really like to see the UI and album art while music is playing since I mainly use Poweramp in my car. I looked into a log cat app, including the suggested one which hasn't been updated for years. None of the apps I could find seem work unless you root and all I could see are the logs of the app and not anything to do with the device or running apps. I did find one that worked without root but all it showed was app selection, song play and selection and no system events. I thought about uninstalling Poweramp and then reinstalling it but would prefer to leave that as a last resort. If I do chose to uninstall and reinstall, will I get my full version back? I do still have the Unlocker installed. Are the hoops I have to jump through to get the full version back? My device info: Device: Samsung Galaxy S9+ OS: Android 9, Security Patch: April 1, 2019 Poweramp: V3-build-826-play (full version) Poweramp Full Version Unlocker: 3-build-301
  8. Hello, I recently upgraded to v3 and I am really happy with it. After configuring the interface to my liking, I consider it a big improvement over the already awesome v2. I do have a problem with .opus files, though. After copying some tracks to my smartphone (Moto G4 Plus w/ Android 7), these tracks get listed in my library. However, when trying to play them, Poweramp says it cannot play the file. At some point though, these tracks could suddenly be played. I do not know, what changed. To investigate I copied other .opus tracks to my device and same thing: They get listed in the library but playing them is not possible. I then closed and opened Poweramp, rescanned the library and rebooted the device. No change. The tracks I copied first still play without problems while the others don't. But I have no idea why and what caused the change for the first bunch of files. It seems to me that there is an issue with opus support but it is not straightforward. Regards Oliver
×
×
  • Create New...