Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pie'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Poweramp Music Player App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Device : Nokia 7+ Android Version : 9 Security patch : September
  2. Not sure if this has been an issue previously, as I never had occasion to test it before, however noticed today when I tried using standard headphones with my USB DAC on my Pixel 2, Poweramp refuses to use the Hi-Res output and forces the normal profile with the wired headset/aux output. This is very odd to me because if I plug in a male-to-male 3.5mm cable to connect it to my car's audio system, or any other type of line input, it correctly selects the USB DAC under the Hi-Res profile with all the exact same hardware. Can anyone shed some light on this possibly strange bug? Many thanks.
×
×
  • Create New...