Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'paused'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have an (AptX) BT adapter in my car, however when I turn off the car the power is cut to the adapter. The phone (Xperia Z1, kitkat) doesn't realise this until about 30 seconds later (I guess the connection times out?). Poweramp then pauses, however the widget/notification/app doesn't show it - the play/pause button doesn't change to play. Next time BT is connected, it doesnt auto play. Pressing the play/pause button (still showing pause) causes the song to play from the begining. To get around this I've had llama (an events app) send the media pause command when the BT device disconnects. This results in about 2 seconds of music playing from the phone speaker 30 seconds after I turn off my car, but at least Poweramp properly pauses and autoplays next time it connects. If you can't reproduce, I'll bring the BT adapter inside and reproduce while phone is hooked upto ADB and dump the logcat, let me know.
×
×
  • Create New...