Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pause'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Equalizer App
    • Equalizer New Releases
    • Equalizer Feature Requests
    • Equalizer Bug Reports
  • Poweramp Music Player App
    • Knowledge Base & F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • Poweramp Feature Requests
    • Poweramp Bug Reports
    • Skins and Visualizations
  • Miscellaneous
    • General Chatter
    • International (non English-language posts)
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version ONLY)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp Equalizer
  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. EDIT: Problem solved 🙌 (check out answer below) I got bluetooth headphones almost two years ago and Poweramp eight years ago, and have had no problem with using the headphones with the app before. But a couple of weeks (maybe a month) ago, it started to not work properly. The sound and everything else works great, but if I pause Poweramp using the play/pause button on the headphones, I can’t start it up again with the button. Poweramp now also disappears from the lock screen when I pause, so I then have to unlock the screen, and open up Poweramp to start again where I paused. I can pause and un-pause using the headphone button when I use my podcast app, so the problem doesn’t seem to be universal for the headphones. If I un-pause right after having paused, there’s no problem and the music starts right back up again. But even a 10 second pause is enough for me to not be able to un-pause. There is no problem if the screen is unlocked, I’ve tried pausing and waiting a full five minutes before I un-pause, and it starts right back up. I’ve tried “forgetting” the headphones and re-pairing them to the phone, I’ve tried rebooting the phone, I’ve tried un-checking the “react to buttons” headphone setting in Poweramp and re-checking it (after a reboot), but none of it has made any difference. The problem might have started when I updated the Android version on my phone, but I’m not sure. It’s the only change I have made to headphones, phone or app in a while, but it might be a coincidence since I’m not definitely sure if the problems started right when I updated Poweramp build number -- v3-build-882-arm64-play [882004-437be2ab] Device model -- OnePlus 6T Android version -- 10.3.5
  2. Phone: HTC U12+ (Stock ROM) Android: 9 BT Headphones: Bang & Olufsen H9i with touch controls Hi guys, I've recently bought the B&O H9i headphones with touch controls and I've discovered that Poweramp is going a bit crazy when using the touch controls. As we will see a rise in touch controlled headphones soon I think it is viral that this issue is fixed. So the problem araises when I try to use the touch controls in anyway. You swipe backward or forward on the earcup to change the track, this works well in other music apps, but in Poweramp it changes the track and pauses the music, after the track change, I've experimented with different button responses in settings, but it only makes the problem worse. On single press setting it changes a track and pauses it. on the double/truple setting it skips 1,2 or 3 tracks and pauses it, same happens on long press setting, this makes using the touch controls unbearable. Also I have noticed that Poweramp goes crazy on its own without touching the touch controls when double/triple press setting is enabled, skipping tracks randomly pausing music, skipping tracks again. Please ask me for any more info if needed, hope this can be quickly resolved, as Poweramp is my most facourite app for years and the B&O Headphones are one of the best out there so they should be compatible with the app. I do not experiance similar issues with the n7 player or tidal. I would hate to have to swap to n7 its s%$t! xD Looking forward to your help Adi
  3. Poweramp build 830,stock rom,android 9.0(pie),non root. Problem: Smoothness of play/pause fade feature seems to be rough. When output is set to Hi-res then buffer size is maximum(100 x8 or see screenshot), dvc is enabled the problem occurs. Using other output with the same buffer size was fine. In conclusion, this only happens in hi-res output.
  4. Using PA on a rockchip 3066 auto unit with Android 4.4.4 When making a call via bluetooth, PA will stop the music for a second and then start playing again., even louder. I can hear both the music and the BT call. I have to manually stop PA during calls. Tried every possible combinations in Audio Focus settings. I tried v3 because I have the same issue on v2 When receiving calls, PA pauses correctly. Calls are made from a LG G4 through the car unit BT. Any other app, including youtube or the built in audio player are pausing correctly. Being a car system, this is kind of a deal breaker for me.
  5. Almost every time I resume playback after pausing, there is a single, tiny pop mixed into the music a split second after resuming. It's not very loud, but definitely present. This originally happened over a Bluetooth speaker, but I just tested for it over wired headphones and got the same result. Oddly and specifically enough, the glitch often sounds more like a pop when pausing/resuming using controls on the BT speaker/headphones, but sounds more like a tiny skip when using PA's own pause/resume button. I never noticed this glitch before recently turning off "Beep" in PA's Bluetooth settings, but after turning "Beep" back on, I can definitely still hear it (right AFTER the beep), so they don't seem related. While writing this, I just noticed that the glitch is also present while manually seeking through a track (I'm using Static Seekbar). Moto E4 Plus, Android 7.1.1, PA 801 & 802 last.poweramp-settings
  6. I have both "Resume On Wired Headset" and "Resume On Bluetooth" turned on. Pause and Resume works with bluetooth disconnect and connect, but after a bluetooth use when the player is paused, if I connect a wired headphones, it does not auto-resume. If I press play, it works correctly, and from this point, If I disconnect the headphones, the player pauses, and resumes on connection again. I have a Sony Xperia XZ1 Compact and I use a jack-USB-C adapter for my jack headphones.
×
×
  • Create New...