Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'oneplus 6'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Knowledge Base / F.A.Q.
    • Poweramp New Releases
    • General Poweramp Chatter
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Visualizations
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Categories

  • 常问问题
  • 购买常见问题

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi I got Android UI crashes when I tap on next track from the notification. No pb with in-app switching. No pb with screen-off gestures as well. Need to kill to the app (hard to do because of error looping) or wait next song to stop error loop. OnePlus 6 with Poweramp v3 build 865 Android 10 (OOS 10.3.4 non rooted )
  2. I am using OnePlus 6 with Android Pie and Poweramp@v3-build-803-play. I have been facing issues with the audio output on this specific android version. Note that these issues are not specific to the latest version of Poweramp and have been there for all the beta and RC ones which came before it(maybe the last 5). Hi-Res Output which used to work fine on android 8.1 stopped working after the OS update. If I have Hi-Res Output enabled, there is no audio output in my wired earphones. If I disable 'Direct Volume Control', I get audio output but I am not sure how this affects audio quality so I am not using it. With OpenSL ES Output, there is a peculiar noise, a continuous ticker, which is only audible during relatively quiet parts of any song, similar to signal interference. And I have a work around which I have to do every time I (re)connect my earphones. I have to open the audio output settings under 'Settings > Audio > Output > OpenSL ES Output> Wired Headset/AUX settings' and then toggle 'No DVC' twice so in the final state is DVC still enabled. Update: Issue is still present with v3-build-805-play
×
×
  • Create New...