Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'not'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp v3 Discussion & Testing
    • Feature Requests
    • Bug Reports (Poweramp v3)
    • Bug Reports (Poweramp v2)
    • General Poweramp Chatter
    • International
    • Developers Area

Categories

  • Latest Releases (plus archives)
  • INTEL Chipset Versions
  • Other Downloads
  • Alpha Test Builds of Poweramp v3

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Mostofa Tanim Anik

    Shuffle button not working.

    #1. When i play all songs in my playlist and i checked to shuffle all but songs are playing like songs number 1 when i press next its go to songs number 2,3,4,5 step by step not like number 1 to number 40(shuffle). Its not working. Please help me to fix it. Check this video to understand: #. I want to buy Poweramp but for this reason i'm not gonna buy it.
  2. Hi, i have simple problem = .cue files are not detected on usb otg pendrive. I have selected the folder in Poweramp, but nothing happens. If i move the file into internal memory, everything is ok. Could you look into the issue? Thanks. Device - Xiaomi Mi4 (Cancro), root, Xiaomi.eu MIUI 8.3 dev, Android 6.0.1.
  3. MetalMeleeMaster

    Filter Feature Not Working.

    Poweramp Version: 2.0.2 build-458 (Full version) Device: VZW HTC Thunderbolt Android Version: 2.3.4 Custom ROM: No. Just as the topic proclaims: the filter feature has not worked for me since I upgraded to version 2.0. The feature for searching works (the all encompassing search feature where I have the press the spyglass button on the phone), but the filter feature (accessed by touching underneath, say, a folder directory) shows me 0 displayed results on typing in anything at all, even a single letter. The old school version of the filter feature (which, if I recall, was accessed via the spyglass button) worked fine for me in 1.4. I find it hard to believe that this is a problem unique to me, but maybe it is. I really miss the filter feature; it was fantastic because I have several folders with 300+ songs in them and want to search within that folder without having to type in more letters than necessary while, say, driving. It may be worth noting that I'm sorting things within folders by file name title in Poweramp, but if I recall the feature still wasn't working even before I fiddled with those settings. Any help or bug fixes you can offer would be greatly appreciated. Thank you for your time. - C.J.
×