Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'no sound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp v3 Discussion & Testing
    • Feature Requests
    • Bug Reports (Poweramp v3)
    • Bug Reports (Poweramp v2)
    • General Poweramp Chatter
    • International
    • Developers Area

Categories

  • Latest Releases (plus archives)
  • INTEL Chipset Versions
  • Other Downloads
  • Alpha Test Builds of Poweramp v3

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I have no sound when playing songs if I choose one of the following dither algorithms: - F-weighted noise shaping - Modified-e-weighted noise shaping - Improved-e-weighted noise shaping - Shibata noise shaping - Low shibata noise shaping I'm using a Sony Z3, SoX Resampler and stock Rom with Android 6.0.1
  2. Hello Poweramp community, I just wanted to report a bug that occurs a few times per week, while Poweramp is used everyday for hours. I have a Galaxy S6, it supports the Hi-Res Output, so I don't have to use the OpenSL EL Output, which is indeed worse than the Hi-Res Output. The bug is that sometimes when my headphones are plugged in, the music still is being played out of the speakers of the phone though the device treats the music/volume as if the headphones are plugged in as usual (tested with 4 different ones). The only way to remove the problem temporarily (it lasts a few days) is to reset the options from the Hi-Res Output, from the menu of the output plugins, and from the output settings in general. After that I wipe the app's cache and force close it, and restart my phone. It did never plays the music through my headphones without restarting the phone, or the other previous steps. I have no clue why this bug occurs, but it is annoying (public transportation). The Hi-Res Output is so much better than the other ones so it would be nice if it works all the time correct not just most of the time.
×