Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'musicfx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. It works when i tap on it but i can't open app's equalizer. When it will be fixed? Give an answer please i just tired of questioning.
  2. As my title says the previously featured Finnish translation has been missing in the last two versions. Also that musicfx menu is still broken and does not open with the long press thing.
  3. So the actual musicfx feature works, but when I first plug my headphones in I have to go and toggle between enabled and disabled state. Unless despite the fact that the musicfx button is "on" I can hear that it is in fact off. Other issue is that what I described in the title. So when I go in to the equalizer window and swipe to the right and try to open the musicfx settings, the musicfx thing just crashes. I don't believe that the musicfx ui or anything like that is broken in my phone because spotify can open that thing just fine. However that doesn't effect the Poweramp portion of the musicfx, luckily I had made all of the necessary settings in the musicfx before the new ui refresh in the v3 beta broke it. So just to recap musicfx feature works, but only after I turn it off and on few times and the settings of the musicfx (long press) does not work anymore. However in spotify musicfx still works just fine. My phone is Nokia 8 on the 8.1 oreo September security patch and my Poweramp version is rc-build-797-play full version. And if it is any matter my music files are stored on the external SD card.
  4. After that the latest version brought us dark theme, theme wise I'm OK with it until 3rd party skins have been updated for v3. However musicfx is not working right at least not for me. I can turn it on and off and I can hear the difference so it is still working just fine. But the ui for the musicfx settings does not open up when I long press the button on the settings. Luckily it remembered the settings from before and I can tweak the audio settings just fine with Poweramp, but this is a bug that would be nice to get fixed before this would be marked as a stable release. Musicfx settings open up fine within spotify, but then it only works for spotify. My phone is Nokia 8 128gb TA-1004 with July security updates on top of the 8.1 oreo os.
  5. When the MusicFX button is enabled in advanced tweeks, and you go to the volume control panel and toggle MusicFX Poweramp will use an external equaliser e.g. Dolby Atmos, to enhance sound output. On my phone, however, the toggle switch function is swapped around so that, when DVC is disabled and MusicFX is enabled in settings, for me to use Dolby Atmos the MusicFX toggle needs to be set to off. And when it is set to on, Dolby is disabled and Poweramp uses its own settings instead. Does anyone else experience this issue?
  6. http://imgur.com/a/6u58s I want to use MusicFx function, but like that screenshot, MusicFx button didn't appear What should I do to use it?? Should i turn off the DVC?? Plz help me....
  7. Hello! I'm operating my SGS2 with CM 10.1. Poweramp now support usage of DSP Manager by enabling MusicFX. However, when I enable "Dynamic Range Compression" for headset, I hear a very loud noise when starting playback after pause. This noise can be described as if you drop the needle of a turntable from a distance of 5cm. This issue is only reproducable with "Dynamic Range Compression" enabled. Enabling/disabling "Bass boost" has no impact. Anybody else having the same issue? THX
×
×
  • Create New...