Jump to content
Poweramp

Search the Community

Showing results for tags 'motorola moto z3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Poweramp Forums
    • Poweramp Support / F.A.Q.
    • Poweramp Release Discussion
    • Feature Requests
    • Bug Reports
    • Skins and Themes
    • General Poweramp Chatter
    • Poweramp v2 Discussion (Legacy Version)
    • International (non English-language posts)
    • Developers Area

Categories

  • Poweramp v3 (Latest Releases)
  • Poweramp v2 (Legacy Versions)
  • INTEL Chipset Versions (v2 only)
  • Other Downloads

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. After my (Motorola Moto-Z3 - Verizon) smartphone upgrade to Android version 9 (Pie), the Bluetooth function is now unstable when connecting the phone using Poweramp (v3-build826) to my vehicle running Ford Sync 3 (ver 3.0). This is a direct Bluetooth connection, not using the Android Auto function. This specific combination (of Android versions, Poweramp & Ford Sync) worked fine before with Android v8.1 running but now fails after an upgrade to Android v9.0 around 04/23/19. Other Music Players installed on the smartphone work fine and do not have the same Bluetooth connection issues with Ford Sync 3. Also, my other Bluetooth connected devices (Speakers, phones, PC, etc) work fine with Poweramp v3-build826 on the Phone running Android 9.0. Any thoughts?
×
×
  • Create New...